Marianb Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 [...] o co chodzi, bo nie bardzo wiem ? Jest możliwość zrobienia imprezy w dniach 18-19 września, podobnej do zlotu w nowej kaletce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziu Audi A4 Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 siemanko chłopaki. i jak tam?? kto pisze się na zakończenie wakacj na dadaju?? POzdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Michale, nie bede Cie tu wyzywal i ponizal przy Wszystkich, ale oswiadczam, ze jak nie pojedziesz, to po prostu wp***dol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Takie zycie niestety mam inne plany na 18-19 peace, love, ecstasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 zamuuuulacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 25 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2010 i PIERWSZ TURA Z TABULAMI ZAKOŃCZONA ZAPRASZAM DO OGLĘDZIN JAK TO WYPADŁO NIEBAWEM II TURA... http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1784076#msg1784076 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 yo![br]Dopisany: 26 Sierpień 2010, 20:23_________________________________________________ooo, byli i sie zmyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 siemanko chłopaki. i jak tam?? kto pisze się na zakończenie wakacj na dadaju?? POzdrawiam:) Radziu, zapraszamy. Mamy już ok 10 osób. 1.2. Żana i Paweł 3. Tomkom1 4. Marianbe 5. Rimol 6.7. Pawelw_1986 i dziewczyna 8.9. Adrianus + bliska jego sercu niewiasta 10.11. Kwiatko + Żona 12.13.Dankan + Izulka Pozwoliłem sobie dopisać do listy Adrianusa oraz Kwiatko z Paniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 ejze holahol, jade owszm, ale nie z narzeczona bo takowej nie mam i miec nie zamierzam, mozesz Mariano natomiast dopisac mnie i bliska memu sercu niewiaste tylko cos malo tych chetnych, trzeba obudzic cala reszte!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 bardzo dobrze zrobiłeś, że pozwoliłeś sobie mnie dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 cześć fajansy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Yo yo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 hej ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Co tam u was na wsi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 szaro buro i ponuro, deszcz napieprza, w morde wieprza, auto szwankuje,a ja kiepsko rymuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 a ja pije piwo Adrian byłes juz u Pawła ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Update listy na zlot w Ramsowie: 1.2. Żana i Paweł 3. Tomkom1 4. Marianbe 5. Rimol 6.7. Pawelw_1986 i dziewczyna Smile 8.9. Adrianus + bliska Jego sercu niewiasta 10.11. Kwiatko + Żona 12.13.Dankan + Izulka 14.15. Jose82 + koleżanka Jeżeli jest ktoś zainteresowany zlocikiem, proponuję przyjechać w niedzielę na spot. Wyjaśnimy wszystko osobiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 wstawać szkoda dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 o Kur*** Adrian bez kitu daleko z tej złotej na Pieczewo jak doszedłem to juz wypociłem te piwa i musiałem sobie kupic jeszcze 2 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi