adrianus Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ooo jaka elita zawitala:D witam Grzesia, witam Zbysia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 hejka Adrian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 witam wszystkich, którzy już śpią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 ok chłopaki - to my się piszemy!! MAYHEM - kto tym razem to spierdzieli to za jaja będę wieszać oraz Ef :D z tym wyjechać do Tomkom'a czy tutaj zwyczajnie taka notka wystarczy? Tutaj wystarczy, a ja dopiszę tam MAYHEM słitaśnie :) dzięki wielkie i do zobaczenia niedługo a tymczasem.. dobranoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z tym podcieraniem d*py to albo ktos wjeb*** sie na jego konto albo cos brał to nawet ja nie mam takich lotów po niektórych rzeczach z dopalaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2010 Z tym podcieraniem d*py to albo ktos wjeb*** sie na jego konto albo cos brał to nawet ja nie mam takich lotów po niektórych rzeczach z dopalaczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 poczytajcie Gość wymiata :polew: :polew: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=156322.msg1775995;boardseen#new dziwi mnie czemu zielone sprzątaczki nie wywalą tematu od razu do kosza, jakich następnych można się spodziewać tematów? Wklejajmy fotki naszych smarków ??? Żenada k**wa się robić zaczyna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 no bez kitu niedługo zacznie tu je*** octem, starymi ludzmi i komuna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 co z tym spotem piwnym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 A nie wiem jak tu tylko sprzatam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 1 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2010 Od Tomkom1: mam propozycje.z uwagi ze trzeba bedzie zrobic rezerwacje trzeba by bylo zebrac pieniazki. jestem tu swierzy lecz na a6klub.pl mam ponad 700 postow i tam rowniez przeprowadzalem rozne akcje rowniez fiannsowe i nigdy nie bylo problemu.proponuje aby wplacac badz mi badz zanie.dla mnit o nie ma najmniejszego znaczenia. mysle ze nie bedziemy sie rozbijac w zadne zaliczki typu 50% itp. ciesze sie ze zapisuja sie osoby naprawde zdecydowane.wiec mysle ze to nie problem. recze swoim majtkiem w postaci doinwestowanej c4 ze nie bedzie walkow z kasa. ja podaje numer konta tutaj.kto zechce wpalcic u zany prosze do niej pisac pw. w tytule podajcie swoje nicki!!!! dokladne menu zostanie podane do piatku. orzechowski tomasz 10-560 olsztyn ul.zolnierska 41/25 73 1140 2004 0000 3402 5958 8313 kwota tak jak ustallismy 100zl od osoby.pozdrawiam. [ Dodano: 2010-09-01, 19:59 ] 1.2. Żana i Paweł 3. Tomkom1 4. Marianbe 5. Rimol 6.7. Pawelw_1986 i dziewczyna Smile 8.9. Adrianus + bliska Jego sercu niewiasta 10.11. Kwiatko + Żona 12.13.Dankan + Izulka 14.15. Jose82 + koleżanka 16.17. Segment + osoba towarzysząca 18.19. MAYHEM + Ewa 20.21. Kamila & Hiszpan 22.23. dwizdek50 z zona. Moje dane konta: Żaneta Reddig ul. Malewskiego 4/1 10-686 Olsztyn nr 77 1160 2202 0000 0000 6277 9273 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 siemka ludziska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 siemka ludziska siema gdzieś ty był jak cię nie było? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 siemka ludziska siema gdzieś ty był jak cię nie było? i tu i tam jak to w wakacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 W ten weekend siedzicie w mieście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 W ten weekend siedzicie w mieście w wielkim mieście :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a co z wypadem na ogólnopolski? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 2 Września 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 a co z wypadem na ogólnopolski? już byłem nawet zapisany ale niestety wypadł mi nieplanowany wydatek i musiałem zrezygnować ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2010 ja jadę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi