taktuś Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ale na SPOT wpadniesz!? raczej nie zdążę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 10 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2010 Ale na SPOT wpadniesz!? ale ja mam zamiar być. a ty wiesz co masz zabrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petlik Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Czesc, mam zamiar dzis wpasc na spot audikiem. Z tym, ze mam prosbe. Czy moglby ktos wziac komputer i VAG`a? Chcialbym sie podpiac i sprawdzic bledy, bo mam problem z modulem centralnej elektryki. Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 jak siem wyrobiem tyz bydem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 a ja nie dałem rady, ;( Kwiatko zdzwonimy się w tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petlik Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 Dzieki za spota. Szkoda, ze nikt nie mial komputera przy sobie. Co to za czerwona Vałka przyjechala jak odjezdzalem? Nie widzialem jej wczesniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 12 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2010 yO! ja bylem a wracajac cos mi pierdolnelo i caly plyn chlodniczy poszedl w piz*u :ranting1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 siemka, jak samopoczucie człowieki? Adrian co Ty już napsułeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Adrianie misja ratownicza zakonczona dawj nr czesci :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 048 121 063 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 cena ok 40 zł jak nie bedzie na miejscu to zamówic Ci ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 nie tyle co zamowic co wyrwac im z gardla:D a poza tym to jak juz Ty masz takie uklady z ta sympatyczna pania, to pewnie znajdzie sie ta pierdolka jakos szybciutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 opowiadaj co sie stało PS telefony to sie odbiera :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 Karol fajne fele chromowane wystawiłes na allegro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 opowiadaj co sie stało PS telefony to sie odbiera :> telefony to sie odbiera?? ze co?? zaraz to do moderatora normalnie zglosze to Ty nie odbierales jak dzwonilem,a nie odwrotnie a stalo sie tak ze sie rozszczelnilo jakies male gumowe kolanko i audi mi siku wszedzie zaczelo robic[br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 19:46_________________________________________________chyba bede musial je kupic, ciekawe tylko ile za przesylke sobie liczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 sam Ci je przyniosę :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ale zapakujesz w kokardke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 ale zapakujesz w kokardke koniecznie rózowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 13 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2010 tylko różową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi