Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Ej no napisałes ze zawsze pasuje Nie no do takiego kalibru nie podchodzę Aaaa to przepraszam w takim razie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 :drunk: friends forever :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 czuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2010, 20:53_________________________________________________ czuby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 czuby joł joł czej dys ałt :yeah: men wez to stestuj ziommm :jerk: :jerk:= koniobijca ?? :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ?? co Ty dzis brales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 ?? co Ty dzis brales Dwie jednorazówki z biedronki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 Nic nie brałem Shreka ogladam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 haha, no ja jednym okiem tez lypie na shrecka, a druga forum ogladam i patrze, patrze,a moskal jakas za***ista s4 wyrwal tez chce,tez chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 17 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2010 no kur** i to jeszcze negaro blue szkoda ze nie sedan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 BUHAHAHA !! :) pierwszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 :polew: ale Ty qwa gooopi jestes, nie do konca trzezwy, bez prawka i za***rdala na pale, modlilem sie tylko zeby gdzies misiaki z laserowka nie staly bo mialbys pozamiatane nicponiu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Dawac foty bandyci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayhem Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 :polew: ale Ty qwa gooopi jestes, nie do konca trzezwy, bez prawka i zasuwa na pale, modlilem sie tylko zeby gdzies misiaki z laserowka nie staly bo mialbys pozamiatane nicponiu wszystko stary pod kontrolą było z boku mnie siedział laserek mój i gdy trzeba to mówiła by zwolnić a na pałę nie jechałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marianb Opublikowano 19 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2010 Muszę przyznać że jestem baaaardzo pozytywnie zaskoczony zlotem. Było super pod każdym względem. Ja z Anetą i Wiolą załapaliśmy się nawet na koncert zespołu HORPYNA. Podziękowania dla Tomkoma za organizację. Nie będę robić listy żeby nikogo nie pominąć. Moje zdjęcia: - Zlot Ramsowo/Star Dadaj - 18-19 września 2010 by Marian - Zlot Ramsowo/Star Dadaj - 18-19 września 2010 by Emsi Link do zdjęć DANKANa: http://www.audi80.pl/zakonczenie-lata-vt45742,30.htm Kwiatko jak tam % :?: Ja miałem z rana 0,23%. Adrian trzymał fason, więc 0%. A Mayhem to gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Widzę było wzorowo, żałuję, że nie mogłem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Na pewno było kunsztownie i zacnie do kaletki w przyszłym roku mozna tez skrecic taka ekipe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Nie widzę inaczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil1990_2006 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Klubowa karta zniżkowa na paliwo na orlenie http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=159148.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi