mayhem Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 w grudniu po południu [br][ no tak.. nieletni muszą czekać aż im wąs gdzieniegdzie sypnie :P :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 ja zdecydowanie wole gadac o pupie marynie:P o cyckach tez:) nawijalbym o samochodach, bo zawsze mi sie wydawalo, ze sie znam, ale cokolwiek nie powiem, to mnie prawie zawsze zaraz karol ruga, ze gadam goopoty:p
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 oj tam Karola sie sluchasz :gwizdanie: nie daj sie idz w zaparte ze masz racje np ze podsufitkie sie sciaga na siłe a nie jakies zaczepy i sruby :decayed: albo ze widziales audi a4 b9 to jaest tak samo jak złapia za reke to zawsze mow ze to nie twoja reka :gwizdanie: o wilkach mowa :naughty:
adrianus Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 a4 b9 to serio widzialem mialem taki sen, ja za 10 lat [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:48_________________________________________________mniam [br]Dopisany: 03 Listopad 2010, 22:49_________________________________________________zwijam sie na spacer z piesem i spac, elO!
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 a mi sie sniło ze to miałem pod maska
kwiatko Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 oj dobry motorek. fajne sny masz!
Zaleczeq Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 oj dobry motorek. fajne sny masz! WIEM :jerk:
lilianatoja Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Nie wiem jak było wczesniej bo jestem na forum tak od roku ale ze mielismy wiecej postow pozniej nas Elblag przegnił ja pamietam jak zaczynałem pisac to Elblag był ok 40 stron przed nami a teraz my jestesmy 40 przed nimi takze chyba nie jest zle i czy piszemy na tamat naszych aut czy o pupie maryny to nie ma znaczenia wazne ze jest fajnie :oklaski:
PAWEL69 Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 Michaś fachman będzie ok. 16... wpadnij do Mnie Damian mapka super dziękuje Ci bardzo Pozdro dla wszyskich
Zaleczeq Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 :banan: POKER FACE I DO PRZODU :banan: Adrian zobacz :banan3: :banan3: [br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 11:43_________________________________________________ Michaś fachman będzie ok. 16... wpadnij do Mnie Damian mapka super dziękuje Ci bardzo Pozdro dla wszyskich z poł litrowka bedziemy smutki opijac [br] fajny meczyk Ta blondzi co strzela karnego
adrianus Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 siemaaaa!!!!!!![br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 20:58_________________________________________________ DJ Trakmajster - Gdzie Jest Zbyszek ? ( KLIP ) :polew: Zbyyychuu
zbychzz Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 weź nie podawaj tego linka bo straszna padaka
Zaleczeq Opublikowano 4 Listopada 2010 Opublikowano 4 Listopada 2010 kur.. tylko wyjde na piwo na gangsterska dzielnice i tu juz jakies afery sie dzieja :gwizdanie:[br]Dopisany: 04 Listopad 2010, 23:47_________________________________________________ wyluzuj, na miekko no zbyszek co ty taka mietka pytka jestes
taktuś Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 elo łobuzeria, wróciiiiiiiiłłłłłłemmmm :punk:
Zaleczeq Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 elo łobuzeria, wróciiiiiiiiłłłłłłemmmm :punk: siema elo joł cieki rap
Rekomendowane odpowiedzi