czaja77 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 Grzes jutro lecisz naa cicha ?? taaaaaaaa
Zaleczeq Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 szkoda ze wczoraj do nas nie dotarłes
czaja77 Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 szkoda ze wczoraj do nas nie dotarłes
Zaleczeq Opublikowano 5 Listopada 2010 Opublikowano 5 Listopada 2010 bo bigosik był kunsztowny i zacny
mayhem Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 szkoda ze wczoraj do nas nie dotarłes oo? a co było? bo ja jak zwykle 100 lat za murzynami
taktuś Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 szkoda ze wczoraj do nas nie dotarłes oo? a co było? bo ja jak zwykle 100 lat za murzynami na Cichej jest nowa mordownia są też panienki, ale tylko z Zatorza - choć to w zasadzie o niczym nie świadczy :polew: ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, Grzesiek daj znać jak dolata mój brelok
mayhem Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 hehehe dobre ;] Panowie, gdzie można dostać wycieraczki do Świnki mej? Jakieś tanie coś..? Ktoś poradzi coś?
Maxym83 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 hehehe dobre ;] Panowie, gdzie można dostać wycieraczki do Świnki mej? Jakieś tanie coś..? Ktoś poradzi coś? Polecam same gumy Mot-Gum, podmieniasz na stara wycieraczke i jest cacy, ja kupuje od kilku lat i jestem zadowolony Mozna kupic w Polmozbycie na ul. Mazurskiej. Acha, cena zalezna od dlugosci, do naszych autek wychodzi ok 7zl/szt
PAWEL69 Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 na Cichej jest nowa mordownia są też panienki, ale tylko z Zatorza - choć to w zasadzie o niczym nie świadczy :polew:
lilianatoja Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Hej Chłopaki, który polecacie klub żeby fajnie się pobawić a przy okazji nie zarwać w ryj , no i żeby nie było samych licealistek
gruby1983r Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Hej Chłopaki, który polecacie klub żeby fajnie się pobawić a przy okazji nie zarwać w ryj , no i żeby nie było samych licealistek to tylko feta
Zaleczeq Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Hej Chłopaki, który polecacie klub żeby fajnie się pobawić a przy okazji nie zarwać w ryj , no i żeby nie było samych licealistek w zasadzie teraz wszedzie mozna dostac w ryj i liceum tez wszedzie jest tylko w niektorych miejscach wiecej małolatek i czesciej bo mordzie bija
lilianatoja Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 w zasadzie teraz wszedzie mozna dostac w ryj i liceum tez wszedzie jest tylko w niektorych miejscach wiecej małolatek i czesciej bo mordzie bija To w którym najmniej? A w którym Ty się bawisz (bawicie)?
Zaleczeq Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 Ja ostatnio sie wogole nie bawie bo sie znudziła mi starowka ale chyba bym Ci polecił fete i ta kolorowa bo starowka to je... dramatem, komuna i radiem eska
mayhem Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 ejj.. można wtępniaka w pryzmacie na mieście i potem skoczyć do sowy - jak dla mnie zawsze git zestaw
adrianus Opublikowano 6 Listopada 2010 Opublikowano 6 Listopada 2010 a mnie wczoraj z sowy wyrzucili ale do prawie 5 rano bawilem sie w "szafie" i szafe wlasnie moge za***iście polecic, zawsze jest super zabawa i full kulturka a dzis do 16.30 spalem i caly dzien chilloutowy
mayhem Opublikowano 7 Listopada 2010 Opublikowano 7 Listopada 2010 Damian mapka super dziękuje Ci bardzo luzik, fajnie, że Ci podchodzi [br]Dopisany: 07 Listopad 2010, 09:01_________________________________________________yo, yo, yo !!!! wstawać Patafiańce!!!! :D szorować dupska, wyciągać rodzyny i na spot na świeżaczka ;) !! :cool1:
Rekomendowane odpowiedzi