Patrykbor Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=140870.msg1687566#msg1687566
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 no i co ?? ceny nie ma nic nie ma Nie bedzie niczego :polew:
kwiatko Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a Ty co nie widzisz? w ojro płacisz
Zaleczeq Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 a Ty co nie widzisz? w ojro płacisz Karolu spozniles sie z zpoczatku było wszytsko napisane oprocz ceny i dlatego sie smiałem ze nie ma ceny dopiero pozniej Patryk edytował i dodał :tongue4:
kwiatko Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 dobra dobra nie pitol co tam jak tam? nosy nie odpadają? powiem Wam, że jak cały dzień, po tym śniegu, busem latam to sie zastanawiam po kiego wała wymyślono przedni napęd!!! tylny % fun
Zaleczeq Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak to po co zeby cwiczyc jak wyjsc z podsterownosci :polew: Swoja droga ma ktos udostepnic garaz bo mi chyba opłyn zamarzł bo ojciec po raz kolejny sie popisał i kupił jakis c**jowy płyn
czaja77 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 jak to po co zeby cwiczyc jak wyjsc z podsterownosci :polew: Swoja droga ma ktos udostepnic garaz bo mi chyba opłyn zamarzł bo ojciec po raz kolejny sie popisał i kupił jakis c**jowy płyn hehhehe :kox: do Pawła na noc
Zaleczeq Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 nie chce go juz biedaka meczyc bo jak on widzi na wyswietlaczu fona Michał to nogi z waty mu sie robia btw fajne macie te A3
czaja77 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ta fajne, tyleze ogrzewania na postoju brak , :gwizdanie:
Patrykbor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ta fajne, tyleze ogrzewania na postoju brak , :gwizdanie: jeszcze nie ogarnąłeś tematu
Zaleczeq Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 mnie dzis starzy tez przestraszyli ze nie ma ale na econie cąły czas jezdzili a teraz zrobiłem rundke testowa i juz grzało ładnie tylko mam wrazanie ze czasem leci ciepłe i tak na chwile jak by zimne leciało moze uklad gdzies lekko zapowietrzony bo płyn był dolewany po ostatniej naprawie
czaja77 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ogrzewanie jest super jak się jedzie ,a staniesz na parę minut i pupa zimno wieje
Zaleczeq Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 ogrzewanie jest super jak się jedzie ,a staniesz na parę minut i pupa zimno wieje eee no tak to ja nie mam
taktuś Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Swoja droga ma ktos udostepnic garaz bo mi chyba opłyn zamarzł bo ojciec po raz kolejny sie popisał i kupił jakis c**jowy płyn jeżeli masz na myśli płyn do sprysków to: chłopie, kup butelkę denaturatu, zalej do zbiorniczka, przejedź się trochę w celu pobełtania i jak ręką odjął dyngs czyni cuda, kiedyś tylko to się zalewało do dużych samochodów z układem pneumatycznym, które to w takie mrozy zamarzały ogrzewanie jest super jak się jedzie ,a staniesz na parę minut i pupa zimno wieje Grześ na początek bym porządnie odpowietrzył cały układ, jak to nic nie da, to zrzuciłbym cały płyn z układu i zalał środkiem do płukania układów chłodzenia, dlatego że widziałem już nie raz elementy arterii totalnie zakamienione, albo zasyfione jakimś proszkiem do uszczelniania układu, jak pompa wymusi ciśnienie to płyn krąży, na wolnych obrotach płyn ze względu na słabą drożność może po prostu stać w układzie, jak to nie da rezultatów to wymiana pompy, pokruszone łopatki wirnika mogą zwłaszcza na wolnych obrotach nie dawać rady gnać płyn
Maxym83 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Siema panowie Tak z ciekawosci podlaczylem vaga i podpatrzylem dzialanie wtryskow 008 http://vaglog.rtnet.pl/maxym83_29651.html 013 http://vaglog.rtnet.pl/maxym83_29652.html i tak sie zastanawiam czy to normalne jest ze na wolnych obrotach dawka wtrysku jednego cylindra jest 0, a jak sie dodaje gazu to nieznacznie wzrasta w porownaniu do 2 pozostalych wartosci?
PAWEL69 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 013 http://vaglog.rtnet.pl/maxym83_29652.html i tak sie zastanawiam czy to normalne jest ze na wolnych obrotach dawka wtrysku jednego cylindra jest 0, a jak sie dodaje gazu to nieznacznie wzrasta w porownaniu do 2 pozostalych wartosci? jest bdb. nie jeden posiadacz tdi pozazdrościłby Tobie takich korekcji....
Zaleczeq Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 013 http://vaglog.rtnet.pl/maxym83_29652.html i tak sie zastanawiam czy to normalne jest ze na wolnych obrotach dawka wtrysku jednego cylindra jest 0, a jak sie dodaje gazu to nieznacznie wzrasta w porownaniu do 2 pozostalych wartosci? jest bdb. nie jeden posiadacz tdi pozazdrościłby Tobie takich korekcji.... Nowidzisz Maxym jak to juz Paweł Ci mowi ze jest luksio to tylko sie cieszyc :jerk:
Maxym83 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Tak mnie to zaciekawilo, ale od lipca 2009 kiedy taktuś robił mi logi to też tak było, tylko korekcje sie poprawily Dzieki Pawel ze mnie uspokoiles a jako ciekawostke powiem ze ostatnio zlapalem notlaufa i blad 575 pewnie N75 wlasnej naprawy sie przywiesil
Rekomendowane odpowiedzi