Skrzypek Opublikowano 9 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2010 Co zamilkli ? Leciał z Was ktoś wczoraj/przedwczoraj do Wawy? Siódemka odśnieżona? dzisiaj leciałem siódemką w stronę Gdańska i było ok
Zaleczeq Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Ej skurwinoxy patrzcie mam nowego Avatara tzn d*pa ta sama tylko wiecej pokazuje [br]Dopisany: 09 Grudzień 2010, 13:18_________________________________________________głusujmy :> 1. 2. 3.
Maxym83 Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 zdecydowanie 3 a ja dzisiaj rano lecialem do warszawy po nocnej śnieżycy i z początku było kiepsko, ale później już dawało się jechać powyżej 100
Zaleczeq Opublikowano 9 Grudnia 2010 Opublikowano 9 Grudnia 2010 http://www.shaylaren.com/ nr 2 w całej okzaałosci
Rapley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Witam. Panie i panowie mam sprawę. A mianowicie wiem że ten temat nie pasuje do tego działu ale zależy mi tylko na mieszkańcach Olsztyna i okolic. Chciałbym sprzedać siłowniki do klapy http://allegro.pl/show_item.php?item=1339462852 , gdyż przez pomyłkę zakupiłem nie do swojego modelu.Od sprzedam po cenie po której zakupiłem.(73 zł 2 sztuki)gwarancja 2 lata jescze nie zakładane. Dziękuję i pozdrawiam.
adrianus Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 jak chcesz sprzedac po cenie za ktora kupiles to powodzenia :gwizdanie: po prostu mega promocja, sam chyba sobie z avanta sedna wyrezam byleby kupic takie mega okazyjne silowniki pzdr!
mayhem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 huehuehue adrianus jak zwykle betonem sunie przez miasto ja mam sedana.. dzis go wpychalem a potem wypychalem na miejsce parkingowe.. silownik raczej mi tej zabawy nie zastapi Zaleczeq heh.. sapańce mi tu zapodaje.. a tu ludzie rodziny mają.. no ale w sumie.. niech też się czymś pocieszą ;P
adrianus Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 mayhem gooopolu kup zimowki!!!!!!!!!!!!! :wink4: !!!!!! [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:18_________________________________________________
mayhem Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 adrianus uu.. Ty to zawsze.. wiedziałeś jak lubie ahhh.. uwielbiam jak jesteś taki.. władczy [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:19_________________________________________________aa.. właśnie.. propos zimówek.. to ja bym pochlał dziś coś.. ale jutro muszę o 8mej być na chodzie :/ no i teraz dylemat.. [br]Dopisany: 10 Grudzień 2010, 20:21_________________________________________________piwosze :wallbash:
adrianus Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 chooopy!!!!!!!! a co Wy na to zeby w przyszla sobote zrobic tzw klubowa wigilje(czyt. najebka w najznamienitszej atmosferze) proponuje boheme jazz club z racji na to ze mozemy tam zjesc przezajebiste nalesniki za 12pln a i browar i reszta trunkow w normalnej cenie dawno nie bylo spota piwnego w pelnym skladzie,a taka imprezka, na zakoczenie roku, sezonu 2010 jestem pewien ze nam sie nalezy
Rapley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Adrianus nie chcesz to nie głupie komentarze zostaw dla siebie to jest tylko luźna informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kox:
Zaleczeq Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Adrianus nie chcesz to nie głupie komentarze zostaw dla siebie to jest tylko luźna informacja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kox: Andrzeju luzuj posladki Adrian napisał to w sumie w takiej przenosni ze ciezko Ci ebdzie sprzedac te siłowniki za cene jaka tam masz na paragonie czy na fakturze takze nie bierz to do siebie jako atak ani głupi koment tak btw pojawiasz sie z nikąd piszesz posta ze cos chesz sprzedac i tyle Cie juz tutaj pewnie widziec bedziemy Fajnie by było jak bys czesciej pisał i wpadał na spoty tak dla rozluznienia Andrzeju Nie Denerwuj Się
Rapley Opublikowano 10 Grudnia 2010 Opublikowano 10 Grudnia 2010 Dobry filmik!!! Luźny to ja jestem . Tylko się spieniłem biegałem po tych aukcjach i jeszcze nie te kupiłem pierwsza taka wtopa. Jak coś odeślę i wezmę w do sedana. Macie jakieś dobre miejsce do poszalenia w Olsztynie albo okolicach. Kiedyś do gryźlin się jeżdziło i było nie wąsko!!!!!
Maxym83 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Macie jakieś dobre miejsce do poszalenia w Olsztynie albo okolicach. Kiedyś do gryźlin się jeżdziło i było nie wąsko!!!!! Jak dla mnie to parking na realu najlepsza miejscowka duzo miejsca, slalomy mozna porobic, nigdy nie odsniezaja, czasem policja wpadnie i trzeba zmykac
adrianus Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Andrzeju to sie nie spieniaj i nie denerwuj Załeq-ty to zawsze wiesz o co mi kaman
Marianb Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 Macie jakieś dobre miejsce do poszalenia w Olsztynie albo okolicach. Kiedyś do gryźlin się jeżdziło i było nie wąsko!!!!! Jak dla mnie to parking na realu najlepsza miejscowka duzo miejsca, slalomy mozna porobic, nigdy nie odsniezaja, czasem policja wpadnie i trzeba zmykac Jeżeli ktoś jest chętny na zabawę na śniegu, to jutro spotykamy się na lotnisku w Ornecie o 12-tej. Wczoraj nie trafiłem w rondo i skończyło się w zaspie. Jestem zatrzymywany przez milicję średnio raz w tygodniu. Wczoraj za karę zamiast mandatu musiałem samemu odkopać i wyciągnąć samochód. No i dostałem ostrzeżenie, żeby nie latać bokami bo wszystko widać w kamerach :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 11 Grudnia 2010 Opublikowano 11 Grudnia 2010 ostrzezenie? od kogo? urzad dobrego miasta, policja, czy co? nie chce mi sie wierzyc, ze dostales liscik z ostrzezeniami, zamiast mandatu
Rekomendowane odpowiedzi