Maxym83 Opublikowano 15 Lutego 2009 Opublikowano 15 Lutego 2009 Ja kiedyś widziałem podobną akcję jak wracałem z Ostródy kolo golfem II (świeżo sprowadzonym) jechał przede mną sarenka z lasu kolo ją zdjął i w rów autko do kasacji, cały przód przestawiła(ale znając zdolności naszych blacharzy to jeszcze pojeżdi ) Mi sie wydaje ze ja wtedy tez tamtedy jechalem czy to bylo od razu przy stacji orlen przed sama ostróda? jesli tak, to autko naprawde bylo skasowane, nawet przez cb kazdy trabil ze niezle musial wyrżnąć
taktuś Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Uff, wczoraj bezpośrednio po popołudniowych opadach było na mieście ostro , byłem szczęśliwy, że nie muszę ruszać w trasę.
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Uff, wczoraj bezpośrednio po popołudniowych opadach było na mieście ostro , byłem szczęśliwy, że nie muszę ruszać w trasę. to miałeś dobrze bo ostro to mało powiedziane
Petlik Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Hehe, to ja Wam pokaze piatkowa akcje prosto z centrum Olsztyna. Pelen podziwu jestem: KLIK
Patrykbor Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 Taka mała bestia i latarnie powaliła ,a mówią ze wielkość ma znaczenie ( mały ale wariat )
czaja77 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 cześć szukam jakiegoś magika do mojego a4 to znaczy do układu chłodzenia mam taki problem ze mam zbyt wysoka temperature na klimatroniku kanał 51 pokazuje mi nawet do 105 c a na blacie 90c na vag do 103c.
PAWEL69 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 cześć szukam jakiegoś magika do mojego a4 to znaczy do układu chłodzenia mam taki problem ze mam zbyt wysoka temperature na klimatroniku kanał 51 pokazuje mi nawet do 105 c a na blacie 90c na vag do 103c. siema jak będziesz miał problemy to wal do mnie 609 199 409 od 9.00 Pozdrawiam serdecznie Paweł
czaja77 Opublikowano 16 Lutego 2009 Opublikowano 16 Lutego 2009 no ok jutro sprawdze i sie jak cos odezwe.pozdrawiam
Skrzypek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 troszkę się pobawiłem i spłodziłem krótką prezentację z ostatniego spota :> :> :> http://video.google.pl/videoplay?docid=-7611465096415732012 lub
mumer Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 hehehe jaki podkład dźwiękowy.... Będę brał .... :polew: :polew: Poza tym szacuneczek za wysiłek i zrobienie całej prezentacji
taktuś Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Mnie się też podoba, zawsze to bardziej Nas widać
Picia Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 No no Skrzypek bardzo mi się podoba pozdrowionka i do niedzieli
Rapley Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 cześć szukam jakiegoś magika do mojego a4 to znaczy do układu chłodzenia mam taki problem ze mam zbyt wysoka temperature na klimatroniku kanał 51 pokazuje mi nawet do 105 c a na blacie 90c na vag do 103c. Cześć panowie .Ja mam tak samo po wymianie termostatu(wahler) i czujnika temperatury (oryginał) z tą różnicą że do 105 c pokazuje na kanale 49 a na 51 idealnie 90 i na zegarach też 90. Poza tym wszystko ok nic się nie gotuje a nawet przy tej pogodzie górny wąż chłodnicy jest zimny a temperatura na wskażniku 90 czyli według mnie na obiegu małym chodzi , termostat jeszcze nie puszcza i wąż chłodnicy zimny na górze!!!!!!Na początku mnie to niepokoiło ale lato przejeżdziłem i nic się nie gotowało chociaż zauważyłem że wisko na sztywno się nie załącza bo można je przyblokować na nagrzanym silniku.Także napiszcie czy jest ok czy są powody do obaw. :tongue4:[br]Dopisany: 17 Luty 2009, 17:31_________________________________________________A ponadto chciałem się podzielić z wami kontaktem do mojego kolegi Adama który rozbiera audiki a4 na części i sprzedaje przedewszystkim na allegro.Jak coś potrzebujecie to dzwońcie i się dogadujcie 509951656(Adam Rozwadowski).Rozmawiałem z nim dzisiaj i zgodził się na podanie jego numeru telefonu. :kox:
kwiatko Opublikowano 17 Lutego 2009 Opublikowano 17 Lutego 2009 Skrzypek no gruuuuuuubo poszedłeś, czapki z głów zdolniacha z Ciebie P.S. Z wielkim ubolewaniem muszę powiedzieć, że niestety ale nie będzie mnie na niedzielnym spocie. W poniedziałek proszę o relacje i przekazanie mi co zostało ustalone w sprawie spotu EL-OL.
Skrzypek Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Opublikowano 17 Lutego 2009 ciesze sie ze wam sie spodobało :> az sie zawstydzilem to moja pierwsza tego typu prezentacja nastepna bedzie lepsza :> :> :>
micek Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 W niedziele bede w Olsztynie wiec zawitam pod Uranie i zobacze czy duzo sie pozmienialo hehe
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2009 Opublikowano 18 Lutego 2009 W niedziele bede w Olsztynie wiec zawitam pod Uranie i zobacze czy duzo sie pozmienialo hehe Wpadaj jak do domu Zima trzyma, ale damy radę Prośba: parkujmy wszyscy tyłem na spocie facjaty naszych niuniek będa lepiej prezentowały się do sesji foto
Rekomendowane odpowiedzi