adrianus Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pawełku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWEL69 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Pawełku Ja również Co tam jak tam.[br]Dopisany: 09 Kwiecień 2011, 07:04_________________________________________________Ja już w tyrce czekam na naszego VIPA będziemy borować dziury wiertłami udarowyni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Jakie dziury ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxym83 Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 spotkałem (czyt. widziałem) dzisiaj Andrzeja w Łomiankach PS. Andrzej jakiś Ty wygadany. Nie wiem czy starczyło by strony aby opisać o czym rozmawialiśmy!!! Nie gadaj że tak mocno Ci się chciało gadać Druga sprawa, to ledwo Cię słyszałem, z każdą sekundą coraz gorzej Aż mój pasażer się pytał czy coś zrozumiałem z tej rozmowy przejrzyj sobie CB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 paziu jak ruszył z postami :polew: wy***ał dzide prawie jak by miał Q Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Po porządnie wymienionym rozrządzie trza by aby wypić Siedzimy dziś z Pawłem prawdopodobnie w PoProstu od godz. 19, może w innej knajpie..., chętnych zapraszamy na wspólną posiadówkę jakby co to kontakt do mnie 608-078-658 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 9 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2011 d*pa blada dzial felgi i opony nie nabija postow Maro i Pablo, porzadzilbym z Wami, ale ni da rady, next time Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 pojedli popili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ile promili ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja mało [br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 10:07_________________________________________________ciekawe jak Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ciekawe jak Paweł Paweł złapał notlaufa, nawet szybkie podpięcie vaga w postaci jamburgera nie pomogło... ech, zawsze mówię, że nie będę mieszał wódy z bronkiem, a zawsze mieszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 NO NIESTETY KASOWANIE BŁEDOW JAMBURGEREM NIC NIE DAŁO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 powiem jedno : Trzeba umieć pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Pić to umie każdy, tylko nie każdy potrafi przetrawić duuuużą ilość alko Kto dziś uderza na spota? ja będę na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 ja tyz bede, doturlam sie swoim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jeszcze ktoś? Bo ja tez sie zastanawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 OK jak sobie życzysz :>[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2011, 14:17_________________________________________________tu nie ma co się zastanawiać, tylko trzeba wpadać. zawsze jest nas więcej niż tu się deklaruje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YOGI3000 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Jestem jeszcze za młody żeby wpadać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 dzieki za spota koledzy było fajnie mimo iz grzał wiaterek , no i naklejke dostałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi