taktuś Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ale to chyba bez picia bedzie grilek bo jak wrócicie chłopaki- no chyba ze wezmiecie jakies kobiałki i to one beda prowadzic albo będą ludzie, którzy nie będą trącać i odwiozą albo kiszka, wolę pić w mieście bo są taksówki
Zaleczeq Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Chłopy jakie sa objawy padajacej pompy paliwa ??
arko72 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 no ja ci dokładnie nie podpowiem ale zakładam że cos z paliwem - nie dosyła paliwa lub dławi ci sie silnik?!
Zaleczeq Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 albo pompa pada albo filtr juz upierdolony ze paliwa nie przepuszcza bo fura stała 2 dni nie odpalana , dzis odpalam a tam zonk dopiero za 2 razem odpaliła i było słuchac jak buczy pompa z tyłu ale jak przejechałem z 200m to przestało checka mi nie wyjebało takze nie wiem chyba trzeba bedzie podpiac wagine i oblukac
alvaro Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Kto będzie na Kortowiadzie ?? ja jadę z Olą i kumplem ze studiów na WNT :kox:
Maxym83 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ja miałem trochę inna przygodę z samochodem, ale problem jest dalej nie rozwiązany i może ktoś z was ma jakiś pomysł mianowicie zakładałem sobie przewody sygnałowe od radia do wzmacniacza w bagażniku i odkręcałem osłonę pod kierownicą i tą na dole przy drzwiach, tam gdzie są wszystkie kostki i kable. Po położeniu przewodów, poskręcałem wszystko i tutaj zonk, samochód nie odpala ;( ;( kręci normalnie ale nie odpala. Nie wiem co mogło się stać bo żadnych kabli nie odłączałem. Wszystko już obejrzałem, poruszałem, bezpieczniki posprawdzałem i dalej kupa, paliwo do wtrysków dochodzi bo sprawdzałem. Ktoś ma jakiś pomysł? Do Pawła dzwoniłem, ale nie za dużo się dowiedziałem, bo ciężko coś wymyślić w takiej sytuacji. vagina podpinana i nic nie wypluła, kontrolki zapalają się i gasną tak jak zawsze.
taktuś Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 Ja miałem trochę inna przygodę z samochodem, ale problem jest dalej nie rozwiązany i może ktoś z was ma jakiś pomysł mianowicie zakładałem sobie przewody sygnałowe od radia do wzmacniacza w bagażniku i odkręcałem osłonę pod kierownicą i tą na dole przy drzwiach, tam gdzie są wszystkie kostki i kable. Po położeniu przewodów, poskręcałem wszystko i tutaj zonk, samochód nie odpala ;( ;( kręci normalnie ale nie odpala. Nie wiem co mogło się stać bo żadnych kabli nie odłączałem. Wszystko już obejrzałem, poruszałem, bezpieczniki posprawdzałem i dalej kupa, paliwo do wtrysków dochodzi bo sprawdzałem. Ktoś ma jakiś pomysł? Do Pawła dzwoniłem, ale nie za dużo się dowiedziałem, bo ciężko coś wymyślić w takiej sytuacji. vagina podpinana i nic nie wypluła, kontrolki zapalają się i gasną tak jak zawsze. może to być immo, może gdzieś kable poruszyłeś, może tak się wpiąłeś, że spadek napięcia wyzwolił reakcję immobilisera, zwykle immo zaniża napięcie podawane na N109 w pompie, skutek jest taki,że auto nie pali , odłącz aku na pół godziny, potem podłącz, włóż kluczyk i spróbuj
czaja77 Opublikowano 20 Maja 2011 Opublikowano 20 Maja 2011 ja idę na Kortowiade ale jutro [br]Dopisany: 20 Maj 2011, 18:54_________________________________________________dla pełnoletnich :polew: :polew: http://kwejk.pl/obrazek/90282
arko72 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 http://orientacja.pl/49812,Juz-w-weekend-Auto-Land-Motorshow.html dla tych co maja checi -bedzie tam AUDI R8-- A JUTRO IMPREZA MAJÓWKA NA LOTNISKU pozdrawiam
Robson Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Z przyjemnością zajadę dajcie mi znać jak deadline się będzie zbliżał.
Maxym83 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Ja miałem trochę inna przygodę z samochodem, ale problem jest dalej nie rozwiązany i może ktoś z was ma jakiś pomysł mianowicie zakładałem sobie przewody sygnałowe od radia do wzmacniacza w bagażniku i odkręcałem osłonę pod kierownicą i tą na dole przy drzwiach, tam gdzie są wszystkie kostki i kable. Po położeniu przewodów, poskręcałem wszystko i tutaj zonk, samochód nie odpala ;( ;( kręci normalnie ale nie odpala. Nie wiem co mogło się stać bo żadnych kabli nie odłączałem. Wszystko już obejrzałem, poruszałem, bezpieczniki posprawdzałem i dalej kupa, paliwo do wtrysków dochodzi bo sprawdzałem. Ktoś ma jakiś pomysł? Do Pawła dzwoniłem, ale nie za dużo się dowiedziałem, bo ciężko coś wymyślić w takiej sytuacji. vagina podpinana i nic nie wypluła, kontrolki zapalają się i gasną tak jak zawsze. może to być immo, może gdzieś kable poruszyłeś, może tak się wpiąłeś, że spadek napięcia wyzwolił reakcję immobilisera, zwykle immo zaniża napięcie podawane na N109 w pompie, skutek jest taki,że auto nie pali , odłącz aku na pół godziny, potem podłącz, włóż kluczyk i spróbuj Aku odłączałem na całą noc bo się rozładował od prób odpalania, próbowałem też odpalać na kable z innego auta, kręci elegancko ale nie może załapać. Co do immo to logowałem na vagu moduł Instruments i nie było żadnych błędów, a z modułem Immobiliser się nie łączy i nigdy się nie łączył, napisane Adress Bitte. Jak sprawdzić czy to przez immo nie odpala?
YOGI3000 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Jak by to immo to na ułamek sekundy by odpalił i zaraz by zgasł no i ten kluczyk na zegarach by migał
Maxym83 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 A możliwe żeby czujnik temperatury płynu G2/G62 coś powodował że nie odpala? bo od dawien dawna jest uszkodzony ten co podaje info na zegary. Może odpięcie z niego wtyczki coś pomoże czy nie ma sensu go ruszać?
YOGI3000 Opublikowano 21 Maja 2011 Opublikowano 21 Maja 2011 Wydaje mi się że nie, po kilku próbach, z problemami ale by odpalił. Jeśli grzebałes pod kierownica i teraz nie odpala to szukaj tam przyczyny, przejrzyj wszystkie przekaźniki i bezpieczniki.
mayhem Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 siemka ladacznicy czy w ogole dzis ktokolwiek bedzie na spocie? zreszta.. co to za data dziwna spotu ?
eSPe Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 czy w ogole dzis ktokolwiek bedzie na spocie? Kormorany się pojawią. 16 tak jak ustalono rozumiem na czas letni.
mayhem Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 hmm.. jak cos to nr moj macie - dajcie znac jak cos
Rekomendowane odpowiedzi