adrianus Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 ja tez odpadam, akurat szkola, jakies zaliczenia, egzaminy etc. dobrej zabawy zycze ja w sobote tez porzadzilem, dopiero dzis moglem powiedziec ze sie dobrze czuje
arko72 Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 siemka koledzy i co wybiera sie ktosik wogle na tego grila? or not?
taktuś Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 siemka i jak tam Marku ? ch#j, vagina zbuntowała się i nic nie daje ( się z nią zrobić ), dziś czujniki abs podreguluję względem impulsatorów i jakby co to podjadę do Cię wykasować błędy :polew: :polew: :polew: :polew: za***isty jesteś !!!
czaja77 Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 :decayed: [br]Dopisany: 01 Czerwiec 2011, 21:43_________________________________________________auto Zbycha widziane na parkingu basenu w Pluskach a na forum się nie udziela :bicz3:
adrianus Opublikowano 1 Czerwca 2011 Opublikowano 1 Czerwca 2011 kolega z kolezanka w miare regularnie sie tam mocza... nie polecam zachlysnac sie woda :gwizdanie: :polew:
kwiatko Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Arko co Ty za BLONDYNĘ wozisz z rana? :> Adrian widzę, że nauka lanserki nie poszła w las! Marta w Tico zimny łokieć :oklaski: tak się wozi po mieście :> :> :>
adrianus Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 haha mloda to teraz gwiazda, okulary, lokiec i jazda,hehe a jeszcze w przyszlym tygodniu moze auto na pande zmieni to juz w ogole:)
arko72 Opublikowano 2 Czerwca 2011 Opublikowano 2 Czerwca 2011 siemka kwiatko , a gdzie ty mnie widujesz co? zamiast pracowac to ty obczajasz wszystko i wszystkich oj nieładnie , spoko kolo , zonke dopracy woze a co!!! niech ma--(Ladna -nie?)
Zaleczeq Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 zonke dopracy woze a co!!! niech ma--(Ladna -nie?)
kwiatko Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 Pewnie, że ładna Koło jasamu chwilę po 7 jechałęś
Zaleczeq Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 jak blondynka to musi byc fajna i ładna
Rekomendowane odpowiedzi