Maxym83 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 I Załeq co tydzień w środę stawia u siebie w chacie flaszkę dla każdego i później każdego odwozi do domu po imprezie
Paweł Olsztyn Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć chłopaki i dziewczęta W końcu się zalogowałem, większość mnie chyba zna Postaram się w ramach możliwości zaglądać tu jak najczęściej Pozdrawiam
taktuś Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć chłopaki i dziewczęta W końcu się zalogowałem, większość mnie chyba zna Postaram się w ramach możliwości zaglądać tu jak najczęściej Pozdrawiam Siemka Paweł Znamy, znamy , wpadaj na spota pokazać swoją A4
Zaleczeq Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Cześć chłopaki i dziewczęta W końcu się zalogowałem, większość mnie chyba zna Postaram się w ramach możliwości zaglądać tu jak najczęściej Pozdrawiam siemandero
arko72 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 witka głos oddany tez -a co :gwizdanie:
adrianus Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 siemano Pawel!! glos oddany [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:10_________________________________________________ej! co za gałgan nie chce spotow w ogole? bana mu!
czaja77 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 heh głos oddałem :polew: [br]Dopisany: 07 Czerwiec 2011, 21:24_________________________________________________Adrian dzwoniłeś do Tomka?
kwiatko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Siemka Paweł i reszta głos oddany, aczkolwiek powiem, że sercem byłem za Załka mieszkaniem w soboty sorki, że uprzedzę wyniki ale... kto jutro będzie? po URANIĄ
kwiatko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Stary zacznij coś żyć a nie robota i robota MAM taki niecny plan może jutro w ramach spota zrobimy wyścig gokartów pod carefurem (jakkolwiek się to pisze) taka mała dygresja
kwiatko Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 to jeszcze pozostali i zorganizujemy sobie takie małe GOKART 1 (G1)
adrianus Opublikowano 7 Czerwca 2011 Opublikowano 7 Czerwca 2011 Grzesiu, dzwonilem, ale bylem w takim glebokim pier%$^#$%^ szoku na temat pandy, ze juz zapomnialem o Tobie, ale jutro rano bede o 9.00 dzwonil podobnie aby puscic zamowienie to sie zapytam co do gokartow jestem za, mam nadzieje tylko ze to nie drogi biznes, bo mnie moje prywatne gokarty juz rozwalaja na lopatki $ :/
Skrzypek Opublikowano 7 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2011 Siemka Paweł głosik oczywiście oddany
arko72 Opublikowano 8 Czerwca 2011 Opublikowano 8 Czerwca 2011 fcześnie wytrzeżwiał czy co? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi