Zaleczeq Opublikowano 31 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2013 eskowy hebel dobra ide spac trzymaj sie jak spadnie śnieg i będziesz wsiadał do fury to rzucę śnieżka i się ujawnię :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 siemka, ja postaram się wpaść na spota:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 to i ja sie stawie, jak sie kazdy melduje:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 fajno będzie bo powolutku ekipa się zaczyna szykować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 1 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 niedziela??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2013 NIEDZIELA 14:00 PARKING RUŚ nie to żebym coś tam gadał ale obecność OBOWIĄZKOWA ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 kto nie bedzie to wpier.... wiem gdzie mieszkacie :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a zajączek wie co pisze - wszystkie się go boją (duże czy małe). Jak ostatni jednemu trzasnął to mu kredki z tornistra wypadły ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 a jak w szczeke za***ie to od razu 8ki wypadaja za darmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 i wez tu listy niepodpisz:shock3: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 Jacek jedziesz mam nadzieje do Ciebie mam najblizej zaraz wpadne z piwem to obgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 hahah własnie niedawno byłem po browary i przechodziłem obok twojej A4ki.Na Pw podeślę ci mój nr.tel.Jak bedzieszjutro ruszał to dasz znać to wystartuje:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 2 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2013 ok i:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 mam nadzieję, że nie będzie padać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak bedzie to sobienw autkach posiedzimy przez godzinke i narka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Spot udany :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Było zimno ale wesoło:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 listę obecności uzupełni Szkrzypeeeeeek :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 milo bylo poznac:wink:i do nastepnego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 czekaj jak bedzie spot piwny :drinks::drinks: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi