Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Nasz wodz nas olał :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 a właśnie mogą być 2 osoby co będą to edytować ?? :decayed: Dwie osoby to mogą zasadniczo robić coś zgoła przyjemnego... np. całować w kolanko nóżki z avatarka Rybki hihi no zalek teraz wiesz a tak po za tym to taktuś jesteś taki zabiegany czy jak ? rzadko cię tu widuje Żebym biegał więcej to nie powiem, choć przydałoby się myślę- co myślałem, wierzę - w co wierzyłem //////////////////////////////////////////////////////////// Michał - dziel i rządź :thumbup1::thumbup1: a na spoty jeszcze nie raz wpadnę kolegi wy moje :kox: nic się nie zmieniło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 dobra Skrzypek wg. naszych ustaleń 1. Rozjebunda na maxa 2. Spot piwny trzeba ogaranc 3. Bany :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 dobra Skrzypek wg. naszych ustaleń 1. Rozjebunda na maxa 2. Spot piwny trzeba ogaranc 3. Bany :decayed: Najpierw z tej okazji Skrzypek musi cyckiem zarzucić, dawaj Michał cycki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 no pokaż cycki :polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 I zmienić nick na Skrzyptuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 I zmienić nick na Skrzyptuś :polew::polew::dancing::dancing: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 UWAGA załki, kwiatki, adrianusy i inne gady. Ja tu zrobie z wami porządek Dzięki Mareczku! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 f*ck, zahipnotyzowaly mnie te cyce siedze i sie gapie, slina cieknie haha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Za duze te cycki jak zdjęła by gorset to by popłynęły do kolan najlepsze sa takie garscióweczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 18 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 Za duze te cycki jak zdjęła by gorset to by popłynęły do kolan najlepsze sa takie garscióweczki takie jak twoje? specjalnie dla załka "garścióweczki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 75C akurat robi dobra robote ---------- Post dopisany at 19:34 ---------- Poprzedni post napisany at 19:33 ---------- dobra pany robimy spota w ta niedziele ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 18 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2013 jestem za, nie mam szkoly takze free sunday:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 siemanko pany -no widze ze sie cosik ruszyło he he , dobrze dobrze , Załeq ja na koszulki tez chetny 2 szt bym łyknał ale xxl ok? mozna jeszcze?. spocik niedzielny takze tylko gdzie i o której godzince , moze i inni sie zleca jak bedzie pogoda!! . dziś ostatni dzien urlopiku i od jutra jestem EMERYTEM:wink::grin::grin:, POZDRO ZAŁOGA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 spoko jeszcze nie robiłem zamowienia 1. Załek 3 szt xl 2. Adek 3 szt xl 3. Kwiatko 3 szt xl 4. Arko 2 szt xxl :kox: W lato nie będziemy sie w tych czarnuchach gotowac :grin: A spot to w niedziele na Rusi tak jak ostatnio godz pewnie 14 ---------- Post dopisany at 07:14 ---------- Poprzedni post napisany at 07:02 ---------- jestem za, nie mam szkoly takze free sunday:) o kuzwa jak bedziesz jechał do sznapsa to nie jade nie chcem powtorki weekendu :decayed: wstałem w niedziele o 13 to jeszcze piajny byłem :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ok chopy spot w niedzielę, info na podwieszonym:decayed: proponuję w niedzielę uzgodnić częstotliwość spotów. Póki jest zimno może raz czy dwa w miesiącu. Jak się ociepli to może i co tydzień. Zastanówcie się, pogadamy w niedziele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 i ustalimy kiedy spot piwny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 ustalimy ustalimy!!! Nareszcie nastąpiła zmiana w podwieszeniu. Już nie mogłem patrzeć na ta ???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 19 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 2:32 by w razie przypału lecieć jak Quattro po betonie ---------- Post dopisany at 17:31 ---------- Poprzedni post napisany at 17:29 ---------- BTW Karol i Adek kase juz mam na koncie poczekam tylko na Arko:decayed: i składam zamówienie To w przyszłym tyg będą już koszuleczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 19 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2013 załek po ile te koszulki? możne bym jednak wziął :eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi