Ryba22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 nie no piękna to który mi oddaje swoją ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Sa tylko 2 L jedna skrzypkowa a 2ga dla jacka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 to może być XL jeden h.j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Załek tylko nie bierz ich w sobotę na na spota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! na rusi odbierzemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Znowu wywożę Olsztyn kawałek po kawałku . Ul. Magazynowa będę dużą część dnia 20121024032.jpg - Rozmiar oryginalny - Fotosik.pl Tym złomkiem będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 postaram się wpaść ale nie na długo - zależy czy się doleczę do soboty ... (w razie czego wezmę dziś podwójną dawke leków moze Patryk będzie miał coś więcej do wywiezienie u nas to zahaczy o alibi ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 ---------- Post dopisany at 18:24 ---------- Poprzedni post napisany at 18:23 ---------- http://img401.imageshack.us/img401/1018/20130228093.jpgUploaded with ImageShack.us A dla wujka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 next time Zbychu czyżby miało Ciebie nie być???? w sobotę! Miałem nadzieję, że zmienisz tradycję i w końcu wpadniesz na piwnego! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ja chce koszulkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
taktuś Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ja chce koszulkę Rybeńko wybieraj: albo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 jak dla mnie to obie nie no a tak na poważnie to myślałam że kwiatko albo Adrian będą tak mili i mi odstąpią jedną z trzech grzecznie proszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwiatko Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryba22 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 kwiatko czy to oznacza że odstąpisz mi jedną ze swoich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no to żeby jednak Kwiatka nie zawieść, nie będzie mnie na spociku a tak na prawdę nie będzie mnie na pewno to już wiem - włąśnie wróciłem do domciu z cukierkami z apteki ;P dobrej zabawy na spociku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skrzypek Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Adrian, Arek będziecie????!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbychzz Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ach ty diablaku ty Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arko72 Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bede bede stolik zarezerowalem na 19 ale tylko jeden poza tym nie chce was straszc ale bedzie karaoke he he -no to se pospiewamy ze ho ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Karaoke = czyli burda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 tez jestem chory i ledwo zyje, mam szkole w weekend, ale co tam, na spocie bede, a jak xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi