Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Olsztyńskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyszpachlować błotnik ale nie wiadomo która to strona i dlatego vag potrzebny ;)))

vaga ci u nas pod dostatkiem jakby co

• Odpowiedzi 12,7 tys.
  • Wyświetleń 458,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Mam kilka problemów z autkiem który przydałoby się sprawdzić VAG'iem.

Opublikowano

a nie lepiej kupić sobie kabelek?i masz vaga...

Opublikowano

cześć Grzesiu

Opublikowano

Co to za kabelek ? Ile on kosztować (pewnie sporo)? Jak i kabelek to i jakieś oprogramowanie trzeba ...

Opublikowano

Co to za kabelek ? Ile on kosztować (pewnie sporo)? Jak i kabelek to i jakieś oprogramowanie trzeba ...

Ja kupiłem takie coś tylko że nowe,jestem z tego zadowolony na swoje potrzeby jak znalazł tu masz używany i jeśli pisze prawdę to za ta cenę warto wziąć.

V-SCAN VAG 5053 PL KKL+CAN OBD2 skaner viaken ŁÓDŹ (3858058100) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Opublikowano

może i warto ale logów i adaptacji tym nie zrobisz a starczy to INTERFEJS KABEL DIAGNOSTY VAG USB OBD VW AUDI SEAT (3835652775) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. jak do tylko takich aut z grupy vag,a program to nie problem :wink:

Opublikowano

ceny tych kabelków są na prawdę śmieszne ...

Opublikowano

siema Zbyś...

Opublikowano

cześć Grzesiu ;)

kto wie gdzie w olsztynie można zregenerować soczewki z reflektorów ?

Opublikowano

Zbyszku naj -lepiej na kogoś najechać :decayed:

Opublikowano
;)
Opublikowano

hmmm ktos tu juz chyba pytał o te stołki wcześniej :whistling: dobrze mi sie wydaje ??

Opublikowano
hmmm ktos tu juz chyba pytał o te stołki wcześniej :whistling: dobrze mi sie wydaje ??

Dobrze się wydaje ja pytałem, ale ogólnie cisza w temacie w ogóle wydaje mi się, że nie będzie to Bóg wie jaka okazja bo mimo dobrej ceny już trochę wiszą może to wina kiepskich zdjęć a gościu jakiś mało kumaty, jak się go prosi o jakieś lepsze foto to odpowiada, że przecież na aukcji wszystko widać ogólnie to wątpię żeby te fotele były po takim przebiegu jaki jest podany w aukcji:wink:

Opublikowano

Dobrze się wydaje ja pytałem, ale ogólnie cisza w temacie w ogóle wydaje mi się, że nie będzie to Bóg wie jaka okazja bo mimo dobrej ceny już trochę wiszą może to wina kiepskich zdjęć a gościu jakiś mało kumaty, jak się go prosi o jakieś lepsze foto to odpowiada, że przecież na aukcji wszystko widać ogólnie to wątpię żeby te fotele były po takim przebiegu jaki jest podany w aukcji:wink:

napisałem raz jeszcze do kolesia. dam znac :wink:

Opublikowano

chciałem się z nim umówić, żeby zobaczyć te fotele ale nie udało mi się (ciężko było mi się z nim umówić w pasującym czasie). Sprzedaje to pan, który robi felgi na szarych szeregów ;)

Opublikowano

kurna może adek by mógł podjechać tam bo czasem lata po olsztynie po sklepach :wink:

Opublikowano

w poniedzialek moge zaleciec, rzuce okiem.

ale jesli to na ksiecia witolda to ten gosc pewnie do negocjacji nie bedzie skory

bo jest dosc nabity w hajs:)

Opublikowano

Gejusy juz chyba czas na spota sobotniego/niedzielnego lub piatkowego piwnego bo smali mnie od trzech króliiiiiii