Tomekktm1 Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Nom to espe pisz meilazobaczymy co bedzie moze wkoncu uda sie ogarnac jakiegos wiekszego spota na war-maz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 I tak jest , wbijac wsZystkim -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 14 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2014 Masówka poleciała. Kto ma konto na kormoranie dostanie maila z info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Chopy napiszcie na razie ilu nas jest i w którym miejscu dokładnie mielibyśmy się spotkać. Jak czas pozwoli bo z tego co doczytałem to w niedziele o 14 więc raczej pewnie będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Może spotkanie na Rusi np o 12:30 i ruszamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 chłopaki zrobmy cos fajnego w nas w woj. jedna wielka integracja i spotykamy sie w niedziele na shellu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 chłopaki zrobmy cos fajnego w nas w woj. jedna wielka integracja i spotykamy sie w niedziele na shellu A czego to się tyczy? Ja świstakowi odpowiedziałem jak łapiemy się w Olsztynie i potem ruszamy na Shella właśnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) jak będe w niedziele w Olsztynie to to podjade na Ruś a jak nie to dołącze w Olsztynku rozumiem ze spot na "szelu" o 13ej. Edytowane 16 Października 2014 przez jaccov6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 I tak trzymać , mam nadzieje ze będzie troche samochodów -) obniżamy fury , 2 dni do slotuuuu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Kafffar my sie jakos zgadujemy na szczytnie i lecimy razem czy jak jedziesz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja z wielbarka ruszam , to możemy sie zgadac a jak noe to jakos dojedziemy oddzielnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Przez jedwabno lecisz ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nie , ja przezdziek , nidzica i shell Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To mozemy sie w nidzicy gdzies zgadac bo ja raczej przez jedwabno na nidzice np na cpnie na wylocie na 7 nie pamientam dokladnie jaka to stacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Aby tylko nie padało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Nawet jak bedzie padało to warto sie spotkać , ale pogoda zapowiada siedziba , tzn bez deszczu -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 ostatnio jak spotkalismy sie z chłopakami to padał deszcz snieg i wiało ale było warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianus Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 szkoda, że nie zalecę, bo to już któryś spot przeze mnie odpuszczony, bo będę walczył w offroadziehttp://wiadomosci.olsztyn.pl/ai1ec_event/offroadowa-niedziela-z-eska/?instance_id=1418ale trzymam za Was kciuki, oby frekwencja i pogoda dopisały, pochwalcie się fotami!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Freunde dokładnie hahah , ale warto było spotkać sie i pogadać , pomacać a teraz nasze bolidy tez soe troche zmieniły i tez bedzie warto -) Adianus , powodzenia rowniez tobie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi