Tomekktm1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Powiem tak wieksze zainteresowanie bylo jak pogoda byla c**jowa niz pozniej jak pogoda sie poprawila wiec mam nadzieje ze teraz sie uda cos wkoncu ogarnac i bedzie i pogoda i frekfencja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Wszystko bedzie -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 To jak kafarq zgadujemy sie na tym cpnie w nidzicy i razem lecimy na shell czy nie ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Spokojnie jeszcze do soboty dużo czasu -) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 (edytowane) To w takim razie na ile aut byśmy wylecieli z Olsztyna ? Ktoś chętny jechać razem? Edytowane 16 Października 2014 przez Świstak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja wstępnie będę choć u mnie to jak w kalejdoskopie nic na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 16 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ja z Olsztyna lub z Olsztynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garry99 Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ja zobaczę jak sie wyrobie najwyzej przyjade sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 i co wiemy ilu nas bedzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eSPe Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ile będzie tyle będzie. Nie ma co się spinac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Panowie nie szuka ktoś audi? mam na sell w dobrych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 17 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2014 Ile będzie tyle będzie. Nie ma co się spinac. +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Gdzie w Olsztynie 'dobrze' wymienią rozrząd e mojej B5? Może ktoś jakiś warsztat polecić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaccov6 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 U artyma Szarych Szeregów 5 533 500 001 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Ja wymieniłem u siebie w małej miejscowości u znajomego mechanika , i zrobił elegancko . Tylko sam zdemontowalem zderzak , żebym miał pewność ze nic nie zrobi . Zrobił to za wiecej niż Polowe tego co chcieli w renomowanym serwisie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Gdzie w Olsztynie 'dobrze' wymienią rozrząd e mojej B5? Może ktoś jakiś warsztat polecić? jedz do Pawła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świstak. Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Podziękował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekktm1 Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To co pany jutro 13:00 na shell sie widzimy mam nadzieje ze frekfencja dopisze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zaleczeq Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 Podziękował do Pawła masz mega blisko bo na poprzeczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaFFFar Opublikowano 18 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2014 To co pany jutro 13:00 na shell sie widzimy mam nadzieje ze frekfencja dopisze Ja moze sie spoznie z 20 min ; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi