micek Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 No widze wkoncu sie wszystko rozhustalo a pamietam jak bylo Nas tylko 3 Taktus...Widze dobrze wszystkim zarządzasz do fajnie sie wszystko rozwija...Bulem w Olsztynie w niedziele ale kompletnie nie wiedzialem ze jest spocik tak bym zawital...Jakbys mnie tam gdzies wychaczyl w Olsztynie to wpadnij na rekawie zajezdzajac mi droge to pogadamy...Ateraz jezdze takim czyms dla ulatwienia sprawy...Pzdr Jak ja to zawsze powtarzam nie wazne jakie wazne zeby Audi hehe
Marianb Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 Micek, czy Ty przypadkiem się nie kręciłeś wczoraj wieczorem(środa) po Olsztynie, bo widziałem jakieś zglebione C5 NLI xxxx i tak się zastanawiałem czy to nie ktoś z "klubu"
taktuś Opublikowano 24 Września 2009 Opublikowano 24 Września 2009 No widze wkoncu sie wszystko rozhustalo a pamietam jak bylo Nas tylko 3 Taktus... to byli czasy... koniecznie musisz zawitać na spota, najbliższy 04 października na Rusi, koniecznie musisz też ruszyć swoją AGB tak jak kiedyś ABC :oklaski:
micek Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Nie nie bylo mnie w tyg w Olsztynie...No a na spocik postaram sie zawitac bo raczej wstepnie w niedziele nie bede mial nic do roboty Pzdr
adrianus Opublikowano 27 Września 2009 Opublikowano 27 Września 2009 hallo, jest tu kto?? pochwale sie ze widzialem w piatek wieczorem pod realem rs4 b5, srebrna, sliczna, marzenie. Moze ktos z Was szuka pracownika z wielka motywacja do pracy :>?
Maxym83 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Ja też spotkałem kilka razy ta RS-e na niemieckich blachach. Jak sie widzi takie cudeńko to nic dookoła się nie liczy
filip1001 Opublikowano 28 Września 2009 Opublikowano 28 Września 2009 Kogo jest srebrny avant b6, rej GKW 5***, 27.09 widziany na Kortowie w Olsztynie. Pozdro dla kierownika Ładne autko.
czaja77 Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Marek kupiłem tego chorusa2 .jaki masz kabelek do tej mp3?i i le cię kosztował?
taktuś Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Marek kupiłem tego chorusa2 .jaki masz kabelek do tej mp3?i i le cię kosztował? Świetnie kabel do MP3 mam typu mały jack - mały jack, lepiej kupić droższy, bo te taniochy potrafią nie łączyć. A masz emulator zmieniarki, do którego trzeba podłączyć ten kabel? Wkładałeś już radio? Masz pełne podświetlenie? Ja u siebie musiałem rezać.
czaja77 Opublikowano 30 Września 2009 Opublikowano 30 Września 2009 Marek emulatora jeszcze nie mam bo nie wiem jaki kupić, radyjko dojedzie może w piątek.a rezanko wiem jak zrobić,a w sobotę montaż spryskiwaczy i wymiana rozrządu i innych gratów
kwiatko Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 za co kochamy HOLANDIĘ??? ... ... ... za 3-2 z Rosją :oklaski: :oklaski: :oklaski: teraz kolej na nasze Złotka
Maxym83 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 za co kochamy HOLANDIĘ??? za 3-2 z Rosją :oklaski: :oklaski: :oklaski: teraz kolej na nasze Złotka A za co kochamy Polskę? za 3:1 z Bułgarią :oklaski:
taktuś Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Wszystko wskazuje na to, że nie będzie mnie na niedzielnym spocie
Maxym83 Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Ja tym razem postaram się w końcu przybyć, mam nadzieję że nie wystąpią znowu problemy A mam pytanie Czaja77, bedziesz na spocie? moglbys wziasc vaga? Dzisiaj na trasie kilka razy co chwile po przygazowaniu mi wpadal w notlauf i nie wiem dlaczego do zobaczenia na spocie
zbychzz Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 Dzisiaj na trasie kilka razy co chwile po przygazowaniu mi wpadal w notlauf i nie wiem dlaczego do zobaczenia na spocie pewnie turbinkę trzebabyłoby przeczyścić - stawiam na kierowniczki
adrianus Opublikowano 2 Października 2009 Opublikowano 2 Października 2009 ja pierkurw%dole jak mnie wkur^!@ odcinek Bartąg-Warszawska wrrr, znowu jakis fiut golfem k**wa 3 jechal srodkiem i rozpieprzyl mi lusterko, f*ck, zmasakrowałbym lamusa, wrrr, nawet sie fiut nie zatrzymal i nie powiedzial glupiego sorry:[ Chyba nigdy nie kupie tej nowej obudowy lusterka
Skrzypek Opublikowano 2 Października 2009 Autor Opublikowano 2 Października 2009 Wszystko wskazuje na to, że nie będzie mnie na niedzielnym spocie no mnie to na bank nie będzie ide na weeeseleeee ale w zamian wypije wasze zdrówko :>
Maxym83 Opublikowano 3 Października 2009 Opublikowano 3 Października 2009 Dzisiaj na trasie kilka razy co chwile po przygazowaniu mi wpadal w notlauf i nie wiem dlaczego do zobaczenia na spocie pewnie turbinkę trzebabyłoby przeczyścić - stawiam na kierowniczki Diagnoza mogłaby być trafna, gdyby moja niunia takie kierowniczki posiadała
Rekomendowane odpowiedzi