Opublikowano 23 Listopada 20178 l Witam, czy ktos sie orientuje czy podgrzewane lusterka boczne w A4 B6 byly w standardzie czy to jest opcja. Ciezko zobaczyc czy ida kable do maty grzewczej,a powiem szczerze bylem zdziwiony, ze lusterka nie grzeja po wlaczeniu podgrzewania tylnej szyby, joystick od regulacji lusterek w pozycji neutralnej. Wszystko to bylo sprawdzane przy temp na dworze 0 stopni. Rok auta 2004. Dzieki za ewentualna odpowiedz. Pozdro
Opublikowano 23 Listopada 20178 l Pamiętaj że nie jesteś pierwszym właścicielem. Poprzedni, może mechanik... mógł założyć zwykłe. Mimo że kod we wlepce pokaże grzane. Bez oglądania i pomiarów nikt ci nie pomoże. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Autor Wszystko sie zgadza,tylko ja zapytalem czy wie ktos czy grzane lusterka boczne byly w standardzie czy tez w opcji? Wiec jezeli ktos potwierdzi,badz zaprzeczy,ze sa w standardzie to juz mam sygnal,ze cos jest nie tak u mnie. Ale mimo wszystko dziekuje. Pozdro
Opublikowano 24 Listopada 20178 l W opcji. Standardowo nie były grzane.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 24 Listopada 20178 l tez mogły już sie przepalić maty wyjmij wkład i sprawdź czy masz grzane
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Opcja nie opcja. O tym mówi kod wyposażenia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 24 Listopada 20178 l Na 90% mówi , ale jak nie było a ktoś dołożył to kod wyposażenia nic Ci nie powie a wręcz wprowadzi w błąd.
Opublikowano 25 Listopada 20178 l Ale skoro kolega pyta to musi wiedzieć, że jeśli ma w standarcie, a nie działa....To musi przejrzeć instalscję, począwszy od wkładów. Samoróbka nigdy mnie będzie wykryta bez ingerencji w instalację. Kod za to, pozwoli nam przynajmniej ocenić czy nie świeci bo nie działa... czy dlatego że nie ma. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk