Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tylne ledy z S4 do zwyklej A4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale chyba sztuka :wink4:

zdjecie z katalogu:

12082010042.th.jpg

no to dobre ceny mają :)

Opublikowano

w 2009 cena była podobna jak Makki pytał w AP do swojego Avanta

Opublikowano

No tak... ale to cena za same lampy. One nie są plug & play potrzebny jest inny moduł komfortu lub może samo przekodowanie modułu. I w tym jest problem bo ja lampy to mam już z 1.5 roku :wink4: Także nie jest to takie proste.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Panowie Firma Navi Service w Jozefowie pod Warszawa ma kody i moze zamontowac takie lampy bez zadnych dodatkowych modulow. ASO tego nie potrafi. Ta firma jest jedynym miejscem w polsce gdzie mozna to zrobic. Wystarcza same lampy i auto. Operacja trwa okolo 2 godzin i kosztuje okolo 900 zl. Ale i tak warto poniewaz nikt inny tego nmie potrafi. A nie wie ktos moze gdzie mozna zakupic spojlerek (lotke) na tylna klape do B8 sedana? Szukam i nie moge znalezc. Pozdrawiam

Opublikowano

A nie wie ktos moze gdzie mozna zakupic spojlerek (lotke) na tylna klape do B8 sedana? Szukam i nie moge znalezc. Pozdrawiam

:mysli: ASO, Allegro, albo jakieś zamienniki lub chinska plastelina...

P.S raczej nie ma nic ciekawego, chyba, że słabo szukałem... może ktoś znalazł taki ciekawy spojlerek do B8 na klape?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a mozesz napisac ile cie to wszystko wynioslo? bo tez planuje wymienic na LED-y

Opublikowano

a mozesz napisac ile cie to wszystko wynioslo? bo tez planuje wymienic na LED-y

lampy na rynku wtórnym można znaleść za ok 1,6-1,8 tyś zł komplet

w ASO wyjdą ok 2,5 tyś nówki sztuki

Opublikowano

Witam,

Z tego co wiem, to jeszcze do ledów wymagana jest adaptacja w komputerze... moze wyjsc drozej

pozdrawiam

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Jedna sprawa to kodowanie bordnetz-u (robimy VCDS-em) a druga to usuniecie blokady - (i to niestety tylko ASO - poniewarz po kodach SVM; cena 100zł)

Opublikowano

Pasowało będzie, trzeba tylko wymienić moduł komfortu na taki który obsługuje ledy, zmienić wtyczki do lamp, poprzekładać trochę kabelków we wtyczkach MK i oczywiście wszystko zaprogramować :) i cieszyć się ledami :>

niedawno przerabiałem, dzięki koledze elektrykowi, udało się :hi:

A cos wiecej mozesz napisac na ten temat ?

Opublikowano

ja w swojej 4 wymieniałem okablownie do tylnych swiatel .elektryk robił to przez 4 dni bo w aso tego sie nie dotykaja . I na własna odpowiedzialnosc , działa i jest super

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Omg tyle zachodu żeby założyć ledy. Napisz kolego jaki całkowity koszt usługi i jakiego modułu komfortu trzeba szukać , może być na pw.

W Krakowie jest chłopak który zrobił do seryjnej instalacji adapetry :naughty: koszt ok 450-500 zł ( nie trzeba zmieniać modułu komfortu nie trzeba zmieniać kodowania ) i samemu mozna to załozyć do siebie :cool1:

U mnie śmigają aż miło :naughty: jak cos to pw.

• 1 rok później...
Opublikowano

Witam!

Koledzy muszę odświeżyć temat...

Cuber dzięki za pomoc, ale niestety kolega nie pomoże mi na odległość a raczej nie opłaca mi się wozić auta na lawecie bo jestem ze Szczecina i koszt by mi nie wyszedł na dobre...

Koledzy nie znacie jakiegoś pojętnego elektryka w okolicach Szczecina????

Opublikowano

Pisz do wrclaguna może coś poratuje...

Opublikowano
Witam!

Koledzy muszę odświeżyć temat...

Cuber dzięki za pomoc, ale niestety kolega nie pomoże mi na odległość a raczej nie opłaca mi się wozić auta na lawecie bo jestem ze Szczecina i koszt by mi nie wyszedł na dobre...

Koledzy nie znacie jakiegoś pojętnego elektryka w okolicach Szczecina????

Masz sedana czy avanta bo jest róznica w cenie tyvh lamp ...i to spora :whistling:

Temat kodowania w KOMFORCIE zostal juz rozgryziony , ci co mają kod dostepu to krzycza sobie 400 PLN

Opublikowano

Model: A4 2.0T QUA PREMIUM

Typ nadwozia: SEDAN 4 DR

Oto moja maszynka :)

Opublikowano

Jak sedan to lampy 1200-1500 PLN plus wspomniane kodowanie 400 PLN i instalacja 100 PLN = 2000 PLN

Opublikowano
Jak sedan to lampy 1200-1500 PLN

Jakie masz na myśli lampy w takiej cenie?

jak możesz to wrzuć fotkę lub link.

Opublikowano