Maniekk674 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Witam mam problem wyszedłem dzisiaj wieczorem a tu zonk u mojej niuni jest rozbita tylna lampa.Nie wiem pewnie komuś się nie spodobała. (oryginalna po II lifcie) I teraz moje pytanie czy da się samo to szkło wymienić czy też trzeba kupować całą tylną lampę ? I jaki koszt może być tego, czy po prostu lepiej iść od razu prosto do ubezpieczalni ??
Buba Opublikowano 30 Stycznia 2009 Opublikowano 30 Stycznia 2009 wymienic sie chyba nie da, trzeba cala lampe. A masz AC? Jak tak to zobacz czy ci znizki nie poleca...
Maniekk674 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2009 No właśnie AC mam jutro sie pójdę dopytam co i jak. Wg mnie nie ma sensu tracić zniżek dla takiej kwoty ( koszt lampy pewnie od 150 - 200) Jak pech to pech
vikis4 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ja też miałem rozbią lampe (mój kochany braciszek!)-szkła nie da się wymienić tylko cała lampa! Zerknij na Allegro,ja dostałem ori za 70zł,ale przed drugim liftem. Napewno nie waro sie szarpać z ubezpieczalnią,bo napewno stracisz więcej!
Sqarek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Ubezpieczalnia prawdopodobnie skasuje Ci 10% zniżki. Więc lepiej kupić lampę.
.Pablo. Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 z tego co się orientuję to jeśli szkoda nie przekroczy 1000zł to zniżki nie polecą a kasę wypłacą może zależeć to też od firmy ubezpieczeniowej ale coś takiego podobno jest mój znajomy miał pecha i po gradobiciu miał zniszczoną karoserie nie mocno ale szpeciło to auto wycena rzeczoznawcy 800zł zniżki mu nie poleciały a autko jak nowe
Dibo Opublikowano 31 Stycznia 2009 Opublikowano 31 Stycznia 2009 Pozostaje Ci zakup całej lampy. Szkoda nie jest wielka także AC może nie polecieć.
Maniekk674 Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 Byłem w sklepie pytałem -185 zł nowa, jutro poniedziałek więc podejdę i załatwię sprawę z ubezpieczalnią, skoro zniżki zostana to gitara, ale dla pewności jeszcze wypytam u ubezpieczyciela(generali). Dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi