Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Kto ma polski język na FIS'ie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak w temacie,moze ktos juz zainstalowal ?

Opublikowano

Pierwsze słyszę. Pojawiały się informacje o "kulawym" spolszczeniu RNS-E ale FISa to wątpie czy ktoś ugryzł.

Opublikowano

no podobno jest to mozliwe,bylem dzisiaj u goscia ktory proponowal mi wgranie ale dopiero za tydzien bedzie mial soft a jest w bydgoszczy,wiec raczej znowu predko tam nie pojade :kwasny:

a spolszczenie RNS-e mam i wcale nie takie bardzo kulawe

Opublikowano

widzialem takie cos na allegro za 300PLN. Tłumaczenie wcale tak zle nie wygladalo. Na razie nie widzę tej aukcji...

Opublikowano

Dlaczego w bloto??Skoro samochod kosztuje duzo szelestow to dobrze jakby wszystko bylo w ojczystym jezyku. :good:

Opublikowano

no , szczególnie ważne jest żeby cyfry były po polsku :kox:

Opublikowano

Szczegol malo potrzebny,ale jesli da sie samemu zrobic,albo kupic za niewielkie pieniadze to czemu nie??

Opublikowano

widzialem takie cos na allegro za 300PLN. Tłumaczenie wcale tak zle nie wygladalo. Na razie nie widzę tej aukcji...

Jak to ma kosztować coś koło tego to ja rezygnuję.

Opublikowano

Napiszcie do Kobra7

Z tego co słyszałem to jest autorem spolszczenia RNS-E

może z FISem też już zadziałał :mysli:

Opublikowano

Jak to ma kosztować coś koło tego to ja rezygnuję.

co ma kosztowac? tu nikt nic nie sprzedaje a Ty juz rezygnujesz z kupna,pytam z ciekawosci,gdybym byl w Bydgoszczy za tydzien ,mialbym za darmo a tak-nie mam wiec pytam czy ktos ma i tyle

Opublikowano

Yyy... a co na fisie jest do tłumaczenia?? chyba ze kolega chce zeby servis było pisane Serwis no i days dni :decayed:

Opublikowano

Kwestia znajomości języków obcych :gwizdanie:

Aczkolwiek fis nie wymaga certyfikatów.

Mi brak języka polskiego nie przeszkadza... może dlatego, że nie spodziewałem się takowego.

Opublikowano

ja mam polskie menu w RNSie i jestem bardzo zadowolony. W sumie i tak po angielsku wszystko rozumiałem ale jak lans to lans :> :> Za menu płaciłem 100zł w Krk

Opublikowano

ja tez bym chciał miec po polsku FISa i RNSa

czemu nie

nie mam problemów z angieslkim ale PL to PL

a co jest do tłomaczenia na Fisie :) ehh jest torche tych komunikatów

np , Przepalona prawa postojowa żarówka :P

no mój tata ma passata i nie ma polskiego a angielskiego nie zna i uwazam ze taki cos by mu sie przydało :P

Opublikowano

no mój tata ma passata i nie ma polskiego a angielskiego nie zna i uwazam ze taki cos by mu sie przydało :P

Dokladnie.Nie duzo osob mniej starszych i bardziej starszych ode mnie zna jezyk ang czy inny.Polskie komunikaty ulatwilyby im zycie.

Opublikowano

No to czekamy,aż ktoś sie ogłosi i zrobimy grupowe zamówienie:)