dexter90 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Czym się różni ta płukanka: http://liquimoly.sklep.pl/pl/p/Pro-Line-Engine-Flush-/98 Od tej: http://liquimoly.sklep.pl/pl/p/Engine-Flush/7 Kupiłem tą drugą
KINIAM Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opakowaniem, pojemnością i cena a tak dokładnie co jest zawartością to trzeba pytać producenta LM. Do benzyny profilaktycznie o ile silnik nie na gęstym/smolistym oleju wystarczy ta płukanka co kupiłeś, to był ich pierwszy tego rodzaju produkt ogólnie dostępny. Najlepsze były te typu adaptive na 300-1000 km teraz nawet nie wiem czy LM takie produkuje. Jak chcemy dobrze wypłukać ze szczególnym nastawieniem na diesla to radzę wybierać inne, bardziej profesjonalne produkty. 1
dexter90 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kupiłem jeszcze tą pierwszą. Na bagnecie mam max.. Ile mogę wlać tej płukanki by nie zaszkodzić silnikowi poprzez przelanie...
muunv Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kupiłem jeszcze tą pierwszą. Na bagnecie mam max.. Ile mogę wlać tej płukanki by nie zaszkodzić silnikowi poprzez przelanie...Nie masz dozowania na opakowaniu?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
dexter90 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Skąd mam wiedzieć jak dopiero zamówiłem? Wiem na ile wystarcza, ale czy "nadstan" na bagnecie pociągnie jakieś konsekwencje
przem8 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 35 minut temu, dexter90 napisał: Skąd mam wiedzieć jak dopiero zamówiłem? Wiem na ile wystarcza, ale czy "nadstan" na bagnecie pociągnie jakieś konsekwencje Wlewa się całą zawartość do silnika. Osobiście zawsze jak miałem pod max poziom oleju to upuszczałem około 0,5l i na Twoim miejscu też bym tak uczynił Jak nie chcesz się babrać w gorącym oleju to duża strzykawka, wężyk i wyciągasz przez bagnet. 1
KINIAM Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Godzinę temu, dexter90 napisał: ..., ale czy "nadstan" na bagnecie pociągnie jakieś konsekwencje Na biegu jałowym nic się nie stanie. 1
jospethe Opublikowano 6 Grudnia 2017 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zamiast tej płukanki można wlać nafty. Na to samo wyjdzie. Te wszystkie specyfiki to ściema wielka. 1
dexter90 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2017 Stawiam, że masz rację, ale oprócz nafty tam jest pewnie nieco innych substancji.
Rekomendowane odpowiedzi