boberek Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Witam przekładał ktos maty do podgrzewania d*py z foteli do foteli ?? kupiłem fotele bez podgrzewania a moje są z podgrzewaniem i chciałem maty przełozyć moze ktos miał z tym styczność ?? bo bede chciał sie za to zabarać i chce wiedziec co mnie czeka
Gość Trzeniu Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 zapytaj malika , kiedyś pisał że to łatwa robota
bar.mag Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jak bedziesz to robil to zrob jakies fotostory u mnie d*pa nie grzeje i chcialbym zobaczyc ja sie do tego dobrac
GRazny Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 a ja w ogóle nie mam więc jakby Cię parę fotek nie zbawiło to byłbym również wdzięczny...
bogi Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 Wydaje mi się, że sporo roboty będziesz miał z tym przekładaniem. Ale jak wiadomo wszystko jest możliwe
boberek Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Opublikowano 1 Lutego 2009 hmm no to ładnie będzie co robic najpierw upiore fotele co kupiłem potem postawie stary fotel w pokoju i będe walczył [br]Dopisany: 01 Luty 2009, 19:21_________________________________________________ zapytaj malika , kiedyś pisał że to łatwa robota hmm no własnie malik mówi ze tego nie robił
michu93 Opublikowano 1 Lutego 2009 Opublikowano 1 Lutego 2009 jakoś napewno się da... tylko jak przydało by się...
boberek Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 kurde czy ja zawsze musze przecierać szlaki
Gość Trzeniu Opublikowano 2 Lutego 2009 Opublikowano 2 Lutego 2009 kurde czy ja zawsze musze przecierać szlaki dajesz , dajesz bo sam mam do wymiany tylko prosimy fotki , duzo fotek
boberek Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Opublikowano 2 Lutego 2009 ojej kurde najpiero przełoże siedzenia potem rozbiore swoje stare i zobaczymy czy to da sie wogule wyciągnąć a najwiecej roboty czeka mnie z tylnym oparciem bo mam od sedana i chce przelozyc sam materiał do oparcia w avancie bo w sedanie jest troche inaczej chyba ze ktos ma inny pomysł jak to zrobić kurde jeszcze do tego ja mam dzieloną kanape a w sedanie nie jest dzielona o kurde chyba sie nie da wiedze ze cena za siedzenia była atrakcyjna ale praca jaką na tym spędze będzie nie porwnywaleni wieksza
Gość Trzeniu Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 Boberek , rozkminiłeś temat? jak tak to daj jakieś foty albo opis bo kilka osób też ma się do tego zabrać
boberek Opublikowano 14 Lutego 2009 Autor Opublikowano 14 Lutego 2009 powodzenia dłuższa robota zeby sie za to zabrać
alex181266 Opublikowano 14 Lutego 2009 Opublikowano 14 Lutego 2009 przede wszystkim zobacz ile przeszyć jest na starym ile na nowym fotelu. Pod tymi przeszyciami są chwytaki do usztywnienia tapicerki z pianką. Jeśli masz różną ilość nie przełożysz grzania, bo maty są zatopione w piance.
KONRADZIO83 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 widze ze poruszony został temat grzania dupska az zobacze czy to jest zatopione w piance bo mam zapasowe siedzenia a dokładniej to materiał z pianka i matą jak by sie dało szybko to zrobic to tez bym włozył do siebie a jak bedzie duzo roboty to bede wolał sprzedac
boseron Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 grzanie pupska fajna rzecz a powiedzcie czy do tego trzeba wymieniać panel klimatronika zeby miał te przyciski od grzania? czy mozna do czego innego podpiąć ?
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 grzanie pupska fajna rzecz a powiedzcie czy do tego trzeba wymieniać panel klimatronika zeby miał te przyciski od grzania? czy mozna do czego innego podpiąć ? niestety tak klimatronik ma dodatkowe pokrętło sterowania fotelami (pozycja od 0-6) ale wszystko się da zrobić siemian ma do B6 klimatronik z podgrzewaniem no i ciągnąc wiąskę odnośnie zakładania mat to alvaro ma doświadczenie bo wymieniał mate w siedzisku..ale z tego co mówił to nie jest to taka prosta sprawa... ale dla chcącego nic trudnego ... ja spasowałem z tym , poza tym ciężko dostać maty a w aso to koszt około 320 za sztukę a trzeba ich 4 plus wiązki ;/... chyba,że dorwać zwykle fotele i z nich wytargać...
GRazny Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 grzanie pupska fajna rzecz a powiedzcie czy do tego trzeba wymieniać panel klimatronika zeby miał te przyciski od grzania? czy mozna do czego innego podpiąć ? niestety tak klimatronik ma dodatkowe pokrętło sterowania fotelami (pozycja od 0-6) ale wszystko się da zrobić siemian ma do B6 klimatronik z podgrzewaniem no i ciągnąc wiąskę można to sobie fundnąć przy okazji ładowania RNS-E... jeśli ktoś nie ma... bo w przypadku radio 1 DIN i tak trzeba zmienić
KONRADZIO83 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja mysle ze trzeba wymienic panel
domin79 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Witam.Też zakupiłem fotele z matami i będę przekładał maty do swoich.I tu jako początkujący mam takie pytanko czy musze odłączyć aku przy wyciąganiu foteli z auta (fotele z poduchami) czy wystarczy wyjęty kluczyk ze stacyjki. Czy po wpięciu fotela z powrotem oczywiście bez wkładania kluczyka wywalą jakieś błędy odnośnie poduszek. Przy pracy postaram się zrobić jakieś foty a za wszelkie podpowiedzi z góry dzięki.Pozdro...
Rekomendowane odpowiedzi