topor Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Witam Chciałbym przedstawić moje małe marzenie i nowy samochód weekendowy. Audi RS6 c5 w sedanie. Poszukiwania RS6ki rozpocząłem w stanach, nastepnie niemcy, potem francja a skończyło sie na Szwajcarii. Auto do końca serwisowane, bez żadnych luk w interwałach. Stan licznika na dziś to 168.000km. Stan wg mnie na auto 14 letnie perfekcyjny. Z wyposażenia nic szczególnego... Zależało mi na stanie pojazdu i na nadowziu, którego było znacznie mniej. Pierwszą myslą jednak był zakup RS4 b5, ale jedna buda B5 już jest Edytowane 21 Stycznia 2018 przez topor
duffy Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 (edytowane) Kozak modzisz czy zostaje seria? Edytowane 14 Grudnia 2017 przez duffy
jedrekx Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 no i to to ja rozumiem! nie chcesz sprzedać za jakieś drobne? albo może zamiana na B6 Cabrio?
black4 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Witaj, Gratulacje nabytku (ów) Karol Ale trafiasz piękne auta! RS-ka na foto jak nowa... Fotele nawet nie przytarte... Cacko! Zostawiasz serię czy coś modzisz? Pozdrawiam!
Norbas Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Garty fury, kawał auta i jedna z lepszych karocy jakie audi wypuściło Jak to nie tajemnica napisz na PW jak możesz jaki koszt ubezpieczenia Pozdrówki
topor Opublikowano 15 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2017 (edytowane) 17 godzin temu, duffy napisał: Kozak modzisz czy zostaje seria? na pewno, na lato 19 - 20" i może jakiś program;) 8 godzin temu, jedrekx napisał: no i to to ja rozumiem! nie chcesz sprzedać za jakieś drobne? albo może zamiana na B6 Cabrio? najpierw to ja musze sie nia dłuuuugo nacieszyc:) Edytowane 15 Grudnia 2017 przez topor
golden87 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Pamiętam jak 10 lat temu znajomy mnie przewoizl takim RS Avantem... Wrażenia do tej pory niezapomniane. Gratuluje zakupu, niech cieszy dlugo i bezawaryjnie... :-) Stan iście kolekcjonerski... Jak już nacieszysz sie to mysle. że i do tych suszarek zawsze znalazło by sie bardziej wydajne kółeczko, ale to juz w ogóle byłby potwór, Ale jak to mówia apetyt rośnie w miare jedzenia, i zawsze może być lepiej Może jeszcze jakas bardziej sportowa kierownica, ale niezbyt kosmiczna, bo ta mimo ze multi to jednak 4 ramienna... Pozdrawiam.
bochenowski Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Ja bym tutaj nic nie ruszał. To juz samochod legenda, im starszy i w jak największym stopniu zachowany w oryginale tym lepiej. Co najwyżej program i jakies fajne felgi moze od rs6 c6 ?
YoGi1984 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Opublikowano 15 Grudnia 2017 Gratulacje RS-a! dobra lokata kapitału w sedana, bo jeśli dobrze pamiętam to nie było ich za dużo:)
topor Opublikowano 16 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2017 14 godzin temu, YoGi1984 napisał: Gratulacje RS-a! dobra lokata kapitału w sedana, bo jeśli dobrze pamiętam to nie było ich za dużo:) no własnie duuuuuuzo mniej;)
black4 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Witaj, Ciekawe czy RS6 trzyma ori parametry. W wolnej chwili wybierz się na hamownie, Pozdrawiam
YoGi1984 Opublikowano 16 Grudnia 2017 Opublikowano 16 Grudnia 2017 a tak z ciekawości jeszcze zapytam, czy w sedanach też były RS+? czy tylko w combi?
topor Opublikowano 21 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2018 (edytowane) jako, że diabeł tkwi w szczegółach musiłem wymienić rażący mnie włacznik PDC, ktoś wczesniej nieźle sie nad nim pastwił. i przetarłem w koncu szmata serducho Edytowane 21 Stycznia 2018 przez topor
A-rek Opublikowano 22 Stycznia 2018 Opublikowano 22 Stycznia 2018 Topor gratulacje zakupu ale, że nie dałeś znać o sprzedaży Coupe....
topor Opublikowano 23 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2018 21 godzin temu, A-rek napisał: Topor gratulacje zakupu ale, że nie dałeś znać o sprzedaży Coupe.... to była szybka decyzja, i szybka sprzedaż:)
Rekomendowane odpowiedzi