Zyklone Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Byłoby wcześniej, ale kupowałem to jakiś czas temu i zapomniałem gdzie. Musiałem trochę pokopać w necie zanim znalazłem.
mi.bunio Opublikowano 5 Lutego 2018 Opublikowano 5 Lutego 2018 W dniu 23.12.2017 o 19:59, czarek76 napisał: To kupuj oryginalne, tu kolega z forum sprzedaje Koledzy podrzucić możecie namiary na kolegę, który sprzedaje te lampki? pokazuje mi, że nie mogę wyświetlić zawratości
czarek76 Opublikowano 6 Lutego 2018 Opublikowano 6 Lutego 2018 11 godzin temu, mi.bunio napisał: Koledzy podrzucić możecie namiary na kolegę, który sprzedaje te lampki? pokazuje mi, że nie mogę wyświetlić zawratości Widocznie już nie ma, ale masz pełno tego na allegro https://allegro.pl/listing?string=4g0943021&order=m&bmatch=ss-base-relevance-floki-5-nga-hcp-wp-aut-1-1-0115
ELA7V30 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 Opublikowano 2 Kwietnia 2018 (edytowane) Witam. Jeśli możecie to proszę o wytłumaczenie jak te lampki LED zamontować ? Pytam ponieważ w moim sprzęcie w prawej lampce mam trzy przewody w lampce. Zapewne to jest sprawdzenie układu oświetlenia. W lampkach LED są tylko 2 przewody w podłączeniu. O ile w lewej lampce nie ma z tym problemu, co muszę zrobić z prawą stroną? Czytając posty powyżej niezrozumiałe jest dla mnie opis o jakimś cięciu instalacji i lutowaniu. Czy do tych lampek tablicy 4G0943021 będę musiał montować tzw. ''kasowniki" czy będą normalnie działać? Proszę o wyjaśnienie, z góry dziękuje i pozdrawiam Edytowane 2 Kwietnia 2018 przez ELA7V30 błędby i niedokładne zadanie pytania
Rekomendowane odpowiedzi