pawlo_SL Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Witam. Mam następujący problem, dziś chciałem sprawdzić poziom oleju w silniku i gdy wyciągnąłem bagnet okazalo się że brakuje jakieś 5cm, oczywiście nabyłem nowy ale przy próbie wsadzenia tego nowego nie mogę go wsadzić do końca gdyż opiera się (blokuje) o ten urwany odcinek poprzedniego bagnetu. Jak mam sobie poradzić z tym problemem ? Czy muszę wyciągną tą rurke z bagnetu czy ściągać miskę olejową ? Dlaczego te bagnety tak się łamią? Proszę o pomoc. Pozdrawiam
jacek70 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Opublikowano 27 Grudnia 2017 Możesz spróbować wyciągnąć plastikową rurkę , ale może pęknąć. Zdjęcie misy raczej pewne i przy okazji wyczyścisz masę i smoka.
Gregory87 Opublikowano 28 Grudnia 2017 Opublikowano 28 Grudnia 2017 (edytowane) Tam rurka od bagnetu nie jest plastikowa tylko metalowa. Od dołu da się ją wyciągnąć i zapewne obejdzie się bez zdejmowania miski. Edytowane 28 Grudnia 2017 przez Gregory87
AlexDLU Opublikowano 19 Stycznia 2018 Opublikowano 19 Stycznia 2018 ps. nowy bagnet w ASO Audi kosztuje 45 zł bynajmniej ja tyle zapłaciłem w zeszłym tygodniu
Pawel3.0 Opublikowano 15 Marca 2022 Opublikowano 15 Marca 2022 WITAM. ponawiam temat ogarniał ktoś taki problem już? Mam identyczną sytuacje
Rekomendowane odpowiedzi