GreGoriO Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Żółta wtyczka za radiem. A tak w ogóle można zrobić samemu. Tutaj z przejściówką np na RNSEA tutaj we wzmacniaczu. IF to wlasnie diversity Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Fido Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 U mnie tylko ten ku**s żółty w radio siedzi, zaślepka znaczy się.
GreGoriO Opublikowano 2 Stycznia 2018 Opublikowano 2 Stycznia 2018 No to kabelek do tyłu, możesz sufitem będzie szybciej. Byle ekranowany. Wymieniasz wzmaka jeśli potrzebujesz. Plus antena. I vualaWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
tipmaniak Opublikowano 2 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2018 Ten kabel musi być ekranowy? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
kdawid Opublikowano 3 Stycznia 2018 Opublikowano 3 Stycznia 2018 Ten kabel musi być ekranowy? Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu TapatalkaTak. Kabel antenowy musi być ekranowany. Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
tipmaniak Opublikowano 3 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2018 2 żylowy kabel wystraczy?I może ktoś ma nr końcówki co wchodzi do radia?Wzmacniacz zakupiłem z końcówką P i wszystkimi wtyczkami
kdawid Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 2 żylowy kabel wystraczy?I może ktoś ma nr końcówki co wchodzi do radia?Wzmacniacz zakupiłem z końcówką P i wszystkimi wtyczkami [emoji4]Nie 2 żyłowy tylko specjalny kabel antenowy koncentryczny o odpowiednim przekroju. A najlepiej kup oryginalny używkę i będzie ok.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
tipmaniak Opublikowano 4 Stycznia 2018 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2018 Nie 2 żyłowy tylko specjalny kabel antenowy koncentryczny o odpowiednim przekroju. A najlepiej kup oryginalny używkę i będzie ok.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu TapatalkaBędzie ciężko dorwać takie kable, ten od wzmacniacza jeszcze pójdzie... Przyjdzie mi wzmacniacz i tam są 4 wtyczki z kawałkami kabla zobaczę jakie to może pójdzie kupić
kdawid Opublikowano 5 Stycznia 2018 Opublikowano 5 Stycznia 2018 Nie jest tak ciężko. Znajomy szukał tego do b6 i bez problemu to zdobył, wystarczy podzwonić po sprzedawcach na allegro lub podjechać na jakiś złom gdzie handluje częściami i mają b6 lub b7. A najlepiej daj ogłoszenie do działu kupię części tu na forum i też powinien ktoś to mieć.Wysłane z mojego HTC 10 przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 18 Lutego 2018 Opublikowano 18 Lutego 2018 Podłącze się do tematu. Chcę przejść z concerta 2 na RNS-D. Dobrze wykminiłem sposób tego podpięcia według ELSY ? Wygląda, że potrzebna jest przejściówka z ISO-DIN na FAKRA i w drugą stronę. Te przejściówki takie: A co z tym połączeniem między TMC a Radiem ? Bez tego ruszy ? To jest do komunikatów drogowych ? Tam jest taki specjalny kabelek z wtykiem do radia - WICLIC - a do TMC na FAKRA... A co jakbym zamienił te dwa przewody przychodzące na Concerta przy wzmacniaczu, wtedy teoretycznie obyłoby się bez tych przejściówek ISO na Fakra ? Z góry dzięki za podpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi