wojtas-audi Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 I tu masz całe sedno naszych wypowiedz :twisted: Ja tez mam z przodu inne i z tylu inne i jest ok :twisted:
Gość rob Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 jak kupuje się opony, dobrze jest zobaczyć jaki ma poziom hałasu Technologia Directional-Transfer-Variation obniża poziom emitowanego hałasu Rezultatem wielu miesięcy badań, prowadzonych w nowoczesnym laboratorium, gdzie analizowano poziom hałasu w firmie Dunlop jest optymalnie zaprojektowana kierunkowa rzeźba opony Dunlop SP Sport Maxx. Pięć klocków o różnych długościach w barkowej części opony znacznie obniża poziom hałasu oraz w dużym stopniu podnosi komfort jazdy.
myta1 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 też tak miałem w swoim golfie opony zdrowe jak cholera a szumiały i to własnie po mieście wypirniczyłem je kupiłem inne i cisza.......zacznij zbierać na opony bo nic nie poradzisz . :confused: zgadzam się jesli chcesz ciszę to do lasu lub po nowe opony :biggrin:
Boberro Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Boberro napisał/a: też tak miałem w swoim golfie opony zdrowe jak cholera a szumiały i to własnie po mieście wypirniczyłem je kupiłem inne i cisza.......zacznij zbierać na opony bo nic nie poradzisz . zgadzam się jesli chcesz ciszę to do lasu lub po nowe opony _________________ :biggrin:
SebMis Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 WitamDzis zalozylem do swojego autka koleczka 215/45 r17 wyjezdzajac na ulice uslyszalem szum troszke mi doskwiera jest dosc glosny i teraz pytanie do Was czy jest jakis wynalazek a zeby zmniejszyc to szumienie?? Za wszelkie podpowiedzi b.dziekuje temat powielam juz gdzies byl ale nie ma tam interesujacych odpowiedzi Pozdrawaim daj głośniej radio, jak za słabo to podłącz wzmacniacz :twisted:
Gość Iceman Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 daj głośniej radio, jak za słabo to podłącz wzmacniacz no to rady superrrrrrrrrr
Rekomendowane odpowiedzi