czudaj Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Musze na dniach kupić nowe opony letnie. Zastanawiam się nad tymi: pierwsze drugie trzecie czwarta - zaproponowana Co o nich sądzicie i której proponujecie zakupić? Będą one zakładane na oryginalne alusy audi 15''.
Szewczenko7 Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Moim zdaniem najlepsza oferta jest 1 ewentualnie 2 .... a nie wolalbys np. 205/60??
Hugo Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 Ja bym Ci polecił Dunlop SP Sport 01 :biggrin:
Lukas Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 chyba czudaj, musisz zmienic ankiete bo wszyscy jednym glosem sa za Dunlopem ja tez
schiller Opublikowano 8 Marca 2007 Opublikowano 8 Marca 2007 dokladnie tylko i wylacznie dunlop. ale jesli wybierasz z tych trzech to wtedy goodyear-y.
MARTiiii Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 A ja bym powiedział, że jest cały temat poświęcony o oponach letnich. Żeby nie było, Dunlop!!!
stanlej Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 mam te pierwsze nowki i sa super kumpel tez je ma i tez zadowolony:)
pre_pl Opublikowano 9 Marca 2007 Opublikowano 9 Marca 2007 A ja bym powiedział, że jest cały temat poświęcony o oponach letnich. właśnie
Rekomendowane odpowiedzi