Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opublikowano

Zaczyna się przycinać geometria zapewne. Nie było błędu z przeładowania ? Pojeździj dynamiczniej, 3 bieg, rozgrzany motor i parę razy w palnik powinno przedmuchać... Jak dalej będzie przycinać to do czyszczenia... unikaj mulenia auta... Lepiej spalić litr więcej na 100 niz targać turbo z auta [emoji14]

Opublikowano (edytowane)
15 godzin temu, kamil-vag napisał:

Zaczyna się przycinać geometria zapewne. Nie było błędu z przeładowania ? Pojeździj dynamiczniej, 3 bieg, rozgrzany motor i parę razy w palnik powinno przedmuchać... Jak dalej będzie przycinać to do czyszczenia... unikaj mulenia auta... Lepiej spalić litr więcej na 100 niz targać turbo z auta emoji14.png

Tak myślałem. Żona tym jeździ ? do pracy. Muszę ja chyba troszkę pojeździć. Dziś wsiadłem no i piz....a zaczął szarpać i zgasł jak odpaliłem chodził tak jak by na 3 baniaki, przez chwilę. Sprawdziłem błędy był tylko jeden przepływka,  nie liczę n75 bo rozpinalem przewody i sprawdzałem rurki podciśnienia . Jak robiłem logi to wszystko było ok. Tylko na gr.11 przy pierwszym podejściu znów zaczął szarpać i odpuściłem, chyba to widać bo jakoś mi te logi skleiło razem ?

Edytowane przez Wojciech Gleszczyński
Opublikowano

jaki dokładnie numer błędu od przepływki ? teraz jak sprawdzasz to jest na stałe w sterowniku ? 

Opublikowano

17552 Mass Air Flow Sensor  (G70): Open it Short to Ground P1144-35-00 po skasowaniu błedu już się nie pojawił.