gryfit Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Panowie do czego słuzy ten panel...http://img10.imageshack.us/my.php?image=panelod4.jpg ...domyslam sie ze jest to sterowanie komputerem, czy ktos moglby mi opisac jakie to ma funkcje i co dzieki temu mamy???w jakich rocznikach wystepowala ta zabawka?
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Sterowanie FIS-em oraz małą nawigacją między zegarami
gryfit Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 wiem ze jest komputer miedzyz zegarami ale jak mam rozumiec stwierdzenie sterowanie nawigacją,,,chyba nie chodzi tu o nawigacje drogowa
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 No w B6 takie przyciski są do sterowania nawigacją drogową, a w jakim samochodzie zrobiłeś tą fotke?? wydaje mi się ze w B5.
gryfit Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 tak jest to zdj z b5,,,, wiec w jakich rocznikach to wystepowalo
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Cięzko mi powiedzieć kolego bo mam B6. Poczekaj na opinie chłopaków którzy mają B5. Pozdro
f16mysliwiec Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 wiem ze jest komputer miedzyz zegarami ale jak mam rozumiec stwierdzenie sterowanie nawigacją,,,chyba nie chodzi tu o nawigacje drogowa To jest PAnel do sterowania Nawigacja BNS 3 lub 4 lub 5, czyli mala nawigacja miedzy zegarami, po wcisnieciu 0I wlacza nam sie na zegarach nawigacja;) jesli w bagazniku jest czytnik [br]Dopisany: 04 Luty 2009, 18:02_________________________________________________Wystepowala od zawsze , czyli od 94 roku w a4
gryfit Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Opublikowano 4 Lutego 2009 Raczej nie wystepowalo to od 94 roku , poniewaz ojciec ma a4 z 97 mam znajomych ktorzy jezdza a4 b5 a ja pierwszy raz widze takie cos na oczy, wiec dlatego pytam w jakich rocznikach to wystepowalo a moze bylo to za dodatkowa oplata, i co sie ustawia tak naprawde tym panelem,,wytlumaczcie prosze jak dziecku :>
f16mysliwiec Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Raczej nie wystepowalo to od 94 roku , poniewaz ojciec ma a4 z 97 mam znajomych ktorzy jezdza a4 b5 a ja pierwszy raz widze takie cos na oczy, wiec dlatego pytam w jakich rocznikach to wystepowalo a moze bylo to za dodatkowa oplata, i co sie ustawia tak naprawde tym panelem,,wytlumaczcie prosze jak dziecku :> Widzisz, bo to byl rarytas ja mam z 96roku mam fisa i mam mozliwosc uruchomienia navigacji i pewnie wszyscy co maja fisa full, to moga po dokupieniu czytnika i tego panelka uruchomic nawigacja , zadna filozofia
Cuber Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Sterowanie FIS-em a skąd to wymyśliłeś ? FIS-em sie steruje z manetki przy wycieraczkach
Pawlo 2004 Opublikowano 4 Lutego 2009 Opublikowano 4 Lutego 2009 Sterowanie FIS-em a skąd to wymyśliłeś ? FIS-em sie steruje z manetki przy wycieraczkach W B6 mozna tymi guzikami wbić sie w zmiane języka na FIS-ie itp to miałem na myśli. A to ze się steruje FIS-em z manetki wycieraczek to wiem
kuba252525 Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ..ja mam b5 98r..i tez to mam.....sluzy do navigacji...
gryfit Opublikowano 5 Lutego 2009 Autor Opublikowano 5 Lutego 2009 ..ja mam b5 98r..i tez to mam.....sluzy do navigacji... sory Panowie ze tak mmarudze, interesuje sie juz troche audi ale nadal nie wiem do jakiej nawigacji ( tej miedzy zegarami - jak tak to co tam sie nawiguje bo przeciez nie maly monitorek ktory pokazuje jak jechac i gdzie ) dla mnie nawigacja to jak ktos ma navi plus - to jest dla mnie nawigacja i umieszczona jest na konsoli srodkowej a nie miedzy zegarami,,wytlumaczcie mi bo ja chyba czegos nie kumam. pzdr
Lukas Opublikowano 5 Lutego 2009 Opublikowano 5 Lutego 2009 ale czego tu nie rozumiesz kierunki jazdy podaje Ci na Fisie podobnie dziala jak navi plus czy rnse poprostu nie masz tylko informacji na konsoli centralnej tylko w zegarach a wpisujesz dane wlaśnie tym panelem płyte z nawigacją wkładasz do czytnika w bagażniku zamykam
Rekomendowane odpowiedzi