bart1907 Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 (edytowane) Witam proszę o zerknięcie czy wartości DPF-u są prawidłowe czy jeszcze coś muszę sprawdzić żeby się upewnić co z DPFem. Jakie są poprawne maksymalne i minimalne wartości zapełnienia DPFu jak to u mnie wygląda. Sprawdzam je pierwszy raz i nie wiem czy wszystko poprawnie odhaczyłem. I na którą wartość zwracać największą uwagę przy sprawdzeniu zapełnienia DPFa. Jeszcze dodam jedną sprawę mam przebiegu w aucie 186500 tysięca a ostatnia regeneracja była na 134065 tysiąca ? jest to możliwe czy coś jest nie tak? Edytowane 7 Lutego 2018 przez bart1907
Gość Opublikowano 7 Lutego 2018 Opublikowano 7 Lutego 2018 Filtr masz ok, wypalanie ostatnie miales 134 km temu a nie tysiace
bart1907 Opublikowano 8 Lutego 2018 Autor Opublikowano 8 Lutego 2018 Filtr masz ok, wypalanie ostatnie miales 134 km temu a nie tysiaceWięc nie mam się czym przejmować? A wartości minimalne i maksymalne są jakieś określone?Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
seger75 Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Witam proszę o zerknięcie czy wartości DPF-u są prawidłowe czy jeszcze coś muszę sprawdzić żeby się upewnić co z DPFem. Jakie są poprawne maksymalne i minimalne wartości zapełnienia DPFu jak to u mnie wygląda. Sprawdzam je pierwszy raz i nie wiem czy wszystko poprawnie odhaczyłem. I na którą wartość zwracać największą uwagę przy sprawdzeniu zapełnienia DPFa. Jeszcze dodam jedną sprawę mam przebiegu w aucie 186500 tysięca a ostatnia regeneracja była na 134065 tysiąca ? jest to możliwe czy coś jest nie tak? Witam napisz jak w to wejść? Ja mam to w grupie 68 jak dobrze pamiętam ale u Ciebie jakoś lepiej to opisaneWysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 8 Lutego 2018 Opublikowano 8 Lutego 2018 Bo kolega ma VCDS, w którym są dostępne rozszerzone bloki pomiarowe, tego nie znajdziesz w vcds lite czy vag-com
seger75 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 12 godzin temu, kamil-vag napisał: Bo kolega ma VCDS, w którym są dostępne rozszerzone bloki pomiarowe, tego nie znajdziesz w vcds lite czy vag-com Dzięki za podpowiedż. Rozszerzone bloki mam tylko tam nie chodziłem .Vcds mam tylko skośnookiego
kamil-vag Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 No to taki ma już rozszerzone pomiary 1
seger75 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 No to taki ma już rozszerzone pomiary [emoji6] A wiesz może skąd pobrać spolszczenie żeby nie uwalić kabla żeby wszystko było po polsku.Tu np. część jest po angielsku Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
kamil-vag Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Program po PL to jedno, a etykiety niestety drugie... mało komu się chce bawić w PL etykiety Ja zrobiłem sobie kiedyś do AVF, chcesz to zobacz i możesz pod swój zrobić... Opisałem też tam wartości dla DPF.
seger75 Opublikowano 9 Lutego 2018 Opublikowano 9 Lutego 2018 Program po PL to jedno, a etykiety niestety drugie... mało komu się chce bawić w PL etykiety [emoji14] Ja zrobiłem sobie kiedyś do AVF, chcesz to zobacz i możesz pod swój zrobić... Opisałem też tam wartości dla DPF. Ok dzięki Wysłane z mojego SM-J510FN przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi