Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Żarówki LED H7, czy warto ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
19 godzin temu, kubabkb napisał:

pokaz jak swieca w nocy te Ledy

zrob zdjeica tych oznaczen na lampach najlepiej to Ci powiem czy ori sa te lampy, ale mi tez sie wydaje ze to ori lampy

Valeo 8E0941029C numer z lampy
Opublikowano

no to wychodzi ze masz ori lampe, wiec kupiles ledy ktore nie pasuja do lamp w audi a4 b6

Opublikowano

Lepiej jakbyś cos poszukał na module xhp 70 lub xhp 50 te COB to tania chińszczyzna 

Opublikowano

Podeślij jakieś linki z allegro bo jest ich masa. 

Opublikowano

ludzie z forum a4 oraz z grupy na facebooku polecaja  tego goscia

https://www.facebook.com/promotorlightdevices/

bralem kiedys od niego ledy H7

ma drogo ale niby najlepsze na ten czas, chyba ze zamowisz sobie z alli expres i bedziesz mial polowe taniej niz u niego ale wiadomo trzeba bedzie czekac dlugo na nie.

przykladowo u niego dobre ledy 250zl na ali polowa tego 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 21.04.2020 o 15:47, kubabkb napisał(a):

Lepiej jakbyś cos poszukał na module xhp 70 lub xhp 50 te COB to tania chińszczyzna

Zgoda z tą tanią chińszczyzną.
Ale jak dalej piszesz że można na ali kupić takie same jak sprzedaje Promotor.
To zapodaj konkretny link do aukcji. Ponieważ tego badziewia jest tyle że głowa mała;/ A i wcale te co mają opis jako xhp 70 lub xhp 50 wcale nie muszą nimi być albo po prostu są podróbką :D

Sam kupiłem ledy do soczewki hella 3 i co ?  (ledy na ali kosztowały mnie 150zł ) blisko światło jest spoko mocne, aż za, ale na odległość bardzo kiepsko - zasięg świateł mizerny. Wydaje się że masz więcej światła bo masz bielej jaśniej przed autem ale w dalszej perspektywie kiepsko.  W deszczu tragedia i po zmroku też kiepsko. To jest moje zdanie ;)

Dlatego wywaliłem te ledy a od gwertego wziąłem przetwornice i żarniki mocowane na d3s philipsy 4300 i to świeci ma zasięg i jestem zadowolony ;)

Dlatego eksperymenty z ledami kończę, chyba że gotowce typu kioto, evox - soczewka z ledem.;)

• 3 lata później...
Opublikowano

Regeneruję odbłyśniki w b6, zamierzam po tym zabiegu wrzucić w soczewkę jakieś Ledy, polecacie coś co ładnie świeci i nie wywala błędu spalonej żarówki na desce? 

Opublikowano
50 minut temu, Lukasz56 napisał(a):

Regeneruję odbłyśniki w b6, zamierzam po tym zabiegu wrzucić w soczewkę jakieś Ledy, polecacie coś co ładnie świeci i nie wywala błędu spalonej żarówki na desce? 

Dariusz Jabłoński na Facebook go znajdziesz, wziąłem od niego ostatnio za niecałe 200zł, w życiu tak mocnych nie miałem świateł. 

Screenshot_2023-07-13-10-13-49-97_92460851df6f172a4592fca41cc2d2e6.thumb.jpg.df8a0179667888f54a31360a40a274ea.jpg

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam stosował ktoś żarówki H7 LED z Osram , Philips? Wiem że to w świetle przepisów nie legalne , ale troche o tym czytałem i są różne opinie . Jedni twierdzą że taka LED oślepia kiepsko świeca  , drudzy że kupując dobrej firmy da się je wypoziomować i wyregulować tak że nie oślepiają i odcięcie jest dobre . Posiadam lampy Valeo z soczewka. Macie jakieś doświadczenia z takimi żarówkami ?

Opublikowano
9 godzin temu, Andrzej36 napisał(a):

Witam stosował ktoś żarówki H7 LED z Osram , Philips? Wiem że to w świetle przepisów nie legalne , ale troche o tym czytałem i są różne opinie . Jedni twierdzą że taka LED oślepia kiepsko świeca  , drudzy że kupując dobrej firmy da się je wypoziomować i wyregulować tak że nie oślepiają i odcięcie jest dobre . Posiadam lampy Valeo z soczewka. Macie jakieś doświadczenia z takimi żarówkami ?

Przepłacone