Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Bose a radio Pioneer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamontowany zestaw bose z glosnikami sooboferowymi z tylu i oryginalne radio. Dzwiek jest bardzo czysty i nawet przy maksymalnej glosnosci glosniki nie charcza.

W poprzednim samochodzie mialem podlaczone to:

http://img7.imageshack.us/my.php?image=tubasm0.jpg + radio pioneer deh-p68oomp

glosniki byly marne ale jakosc niskich tonow byla zadowalajaca

czy lepszym bedzie pozostawienie glosnikow bose i oryginalnego radia, czy moze jest mozliwosc podlaczenia pioneera i tuby do obecnych glosnikow i czy jakosc dzwieku moze byc jeszcze lepsza?

:hi:

Opublikowano

subwoofer z linka możesz podłączyć pod bose, radio p-6800 też dźwiękowo jest oki, ale głośniki bose są zestrojone z radiem fabrycznym tak, zeby grało to jak najlepiej. Moim skromnym zdaniem, jeśli nie jesteś zadowolony z nagłośnienia bose, to dołóż subwoofer i dalej nie przerabiaj, bo na pewno wygląd deski się zepsuje. Pozdrawiam.

Opublikowano

wlasciwie to nie wiem jak moze byc z wygladem. z jednej strony srebrne radio moze nie pasowac ale z drugiej moze nie wygladaloby zle - czy sie myle? nie wiem

czy profesjonalista nie bedzie potrafil podlaczyc pioneera i tuby tak zeby dzwiek nie stracil na walorach? akustyka jest teraz swietna ale brakuje mi troche mp3 i mocniejszego basu

pzdr:)

Opublikowano

Na twoim miejscu zostawilbym to ori radio i podlaczyl tylko wzmak i ten sub ze zdjecia bo Bose rzeczywiscie nie ma zbyt mocnego basu.

Dobry specjalista podlaczy ci to bez problemu.

Opublikowano

Słuchaj - mp3 nie da Ci jakości CD, a widzę, że chodzi Ci o to, żeby ładnie grało, chociaż w sumie jak nagrywasz empetrójki z komputera na CD i wrzucasz na concerta, to i tak mają kiepskawą jakość... Jeżeli brakuje Ci mp3, to montuj pioneera, ale najpierw podłącz sam subwoofer i zdecyduj, czy zmieniać radio, czy pozostać przy concercie;]

Opublikowano

jesli radio oryginalne dorownuje innym firmowym podlacze tylko tube. Teraz gra bardzo czysto wiec z tuba nie powinno byc gorzej

dzieki i pozdrawiam

Opublikowano

Na twoim miejscu zostawilbym to ori radio i podlaczyl tylko wzmak i ten sub ze zdjecia bo Bose rzeczywiscie nie ma zbyt mocnego basu.

Dobry specjalista podlaczy ci to bez problemu.

popieram... będzie to najlepsze rozwiązanie