radzio06 Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Witam wszystkich Postanowiłem z grubsza przedstawić swoją B8. Była A4 B5, Passat CC i teraz B8. Sory za słabe foty . Część zdjęć jest starych a część nowszych 3.0 TDI CCWA Quattro Tip. Seria wypluła 248.5 KM i 528Nm, po programie 313 KM oraz 620 Nm Najważniejsze jeżeli chodzi o 3.0 to przebieg który teraz wynosi 120 tkm, kupiłem przy 106 tkm. Serwis tylko Audi i do samego końca. Z grubszych rzeczy : Audi Drive Select Aktywny wydech, ori Audi dedykowany do 3.0, efektywność przestawiana w Audi Drive Select. Brzmi super. Dyfuzor Panorama Lampy tył Neon-Led +Dynamiczne Kieurunki Semi MMi 2G Pakiet oświetlenia QQ1 Czarny sufit Kiera RS z łopatkami Gałka lift 2x fotel w pełni elektryk całę wnętrze w ledzie Korek Oleju, płynu od R8 Springi Eibach Edytowane 1 Sierpnia 2018 przez radzio06 1
radzio06 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 Teraz, sajmon136 napisał: Bardzo ładny kolor Przynajmniej nie obyty jak na B8 Jestem zadowolony jeżeli chodzi o kolor
Makale Opublikowano 1 Marca 2018 Opublikowano 1 Marca 2018 Piękne sztuka Jakie felgi te srebrne ile cali, jaka szerokość i jakie opony? Co to za zawieszenie? Kolor niezbyt częsty; bardzo mi się podoba. 313 kunia w takiej budzie musi się bardzo przyjemnie odpychać. Mam tyle z v10 tdi ale to 2.8tony masa własna. Fajnie to jedzie, ale w A4 na prawdę musi dawać radę
radzio06 Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Opublikowano 1 Marca 2018 No A4 waży trochę mniej Felga 20" 9J ET 33 a opona 255/30 i jest spox. 1
D4NTE Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Bardzo ładna dopieszczona B osiem. kolorek mega, zawias i koła dobrane ze smakiem. Podoba mi się Będę obserwował co się tu będzie działo. Pomyśl o zderzaku poliftowym z tyłu, ładnie się zgra z lampami.
Gibons Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Fajna furka i dobra motorownia DPF masz wywalony ? tam masz gwint czy tylko springi wsadzone ? Zderzak tylny powinien koniecznie wpasc polifotwy.
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) 4 godziny temu, D4NTE napisał: Bardzo ładna dopieszczona B osiem. kolorek mega, zawias i koła dobrane ze smakiem. Podoba mi się Będę obserwował co się tu będzie działo. Pomyśl o zderzaku poliftowym z tyłu, ładnie się zgra z lampami. Dziekuwa! Będziemy dzialac? 3 godziny temu, Gibons napisał: Fajna furka i dobra motorownia DPF masz wywalony ? tam masz gwint czy tylko springi wsadzone ? Zderzak tylny powinien koniecznie wpasc polifotwy. Dzięki ! Założone mam springi Eibacha. Co do DPF-a to to nie ruszalem go, że względu na to że auto mam zrejestrowne na Niemieckie blachy, TÜV i te sprawy. Ponadto w Iemczrch teraz biora się za diesle. Ponoć będzie można tylko jeździć dieslami z Euro 6...? także DPF zostaje do końca, jest w BDB stanie. Ponadto przestrzegam procesów regeneracji. Cooler jest ori Turbo ori Wtryski ori Moc osiągnięta samym programem z ori temperatura EGT także jest git Edytowane 2 Marca 2018 przez radzio06
krystian3769 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Petarda Wszystko tak jak lubię Gratki Zmienił bym jeszcze lusterka na nowsze... Edytowane 2 Marca 2018 przez krystian3769
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 31 minut temu, krystian3769 napisał: Petarda Wszystko tak jak lubię Gratki Zmienił bym jeszcze lusterka na nowsze... Dzięki. Też mnie te lustra irytują... ? zobacze moze wpadną jakieś w satynie ?
cinkers Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Auto wygląda super. Gratulacje. Wszystko w punt dobrane i nietypowy kolor. Po DE z takim zawiasem można śmigać Jeśli MUSIAŁBYM się do czegoś przyczepić to w pierwszej kolejności zająłbym się fotelami Bo są chyba w miarę standardowe? Wisienką na torcie jest panorama i ten wydech - daj kiedyś filmik jak to słychać.
srb38vx Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Bardzo fajna sztuka 3,0 ,i super kolor gratulacje
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, cinkers napisał: Auto wygląda super. Gratulacje. Wszystko w punt dobrane i nietypowy kolor. Po DE z takim zawiasem można śmigać Jeśli MUSIAŁBYM się do czegoś przyczepić to w pierwszej kolejności zająłbym się fotelami Bo są chyba w miarę standardowe? Wisienką na torcie jest panorama i ten wydech - daj kiedyś filmik jak to słychać. Dzięki Bardzo. Jeżeli chodzi o zawias to dlaczego by nie można bo DE na takim jeździć ? Między innymi na wydech, kola czy sprężyny mam papiery więc przegląd przechodzi ba takim letnim setupie bez problemu. Nawet nie dawałem foto ze środka bo wstyd takich foteli, nawet jeżeli chodzi o komfort to w passacie CC miałem lepszy komfort. Ale wszystkiego mieć nie można ? W planach mam zmienic fotele i boczki ale problemem jest czas oraz zdanie zony ?? Nad zderzakiem też myślę. Film z wydechu dodam na czasie i jakieś foty też. Edytowane 2 Marca 2018 przez radzio06
cinkers Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Nie przeczytałeś dokładnie Napisałem, że na takim zawiasie po DE można jeździć, bo drogi są w o wiele lepszym stanie. W Polsce na tak niskim zawieszeniu można zgubić pół auta + plomby z zębów Fotele coś czuję tylko kwestia czasu - żonę ZAWSZE można jakoś przekonać
krystian3769 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 2 godziny temu, radzio06 napisał: Dzięki. Też mnie te lustra irytują... ? zobacze moze wpadną jakieś w satynie ? Dokładnie albo czarne
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 22 minuty temu, cinkers napisał: Nie przeczytałeś dokładnie Napisałem, że na takim zawiasie po DE można jeździć, bo drogi są w o wiele lepszym stanie. W Polsce na tak niskim zawieszeniu można zgubić pół auta + plomby z zębów Fotele coś czuję tylko kwestia czasu - żonę ZAWSZE można jakoś przekonać Kurde sorki... w robocie na szybkiego czytałem ? dokładnie tak jak piszesz, tutaj można sobie pozwolić na zawias i duże kolo
Ruby Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 BARDZO MI SIĘ PODOBA!!! Ja np już wiem że jak się kupuje Audi to podstawa to dobry silnik i quattro
cinkers Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 A ja jeszcze z innej beczki - lotka jest doklejana do oryginalnej? Robiłeś to Ty czy poprzednik? Wygląda ciekawie a do swojej A6 C6 też kupiłem tylko jeszcze się zastanawiam czy zakładać.
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 1 minutę temu, cinkers napisał: A ja jeszcze z innej beczki - lotka jest doklejana do oryginalnej? Robiłeś to Ty czy poprzednik? Wygląda ciekawie a do swojej A6 C6 też kupiłem tylko jeszcze się zastanawiam czy zakładać. Lotka jest doklejana A'la RS ale materiał jakiś laminat chyba słaby i widać fale dunaju na nim 1
krystian3769 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 2 minuty temu, radzio06 napisał: Lotka jest doklejana A'la RS ale materiał jakiś laminat chyba słaby i widać fale dunaju na nim Właśnie widać że laminat. W zeszłym weekend oglądałem z każdej strony ori. lotkę RS i daszek od klapy jest całkowicie nią pokryty
Rekomendowane odpowiedzi