radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Kilka fotek : Zmiana żarówek wstecznego na ledy, na foto nie widać różnicy między lewą a prawą ale na żywo efekt mega. Mocno i jsano ! Jeszcze na starej lampie foto robione. W halogenach przód założylem również ledy o barwię takiej samej jak Xenon i Led do jazdy dzienniej. Ori lampki rejestracji Delikatne ogarnięcie pod maską, w sumie nie było co ale zakonserwowane uszczelki, rurki, gumy, plastiki etc. Jeszcze jakieś stare foto : No Audi w Naszym Dniu ... Tylko, że na tych czarnych alu Edytowane 2 Marca 2018 przez radzio06
mariusz36 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Auto fajne , kolor mega , ale Panie kolego ja tu widzę że jesteś świeżo upieczonym ... Gratulacje .
qlimazz Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Unikatowy kolorek, sportline i 20 cali robi mega robotę, powodzenia w przekonywaniu małżonki do dalszych modyfikacji
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Dokładnie jestem świeżakiem Dzięki bardzo Z żoną jakoś dam radę Więc tak, czarne alu zostały sprzedane, z czego się cieszę gdyż miałem je po passacie CC i byłem zmuszony je założyć do Audi żeby tylko przejeździć 3 tygodnie w Polsce. Chociaż lepsze one były niż miałbym założyć ori 17"... W ich miejsce czekają czekają takie : Ori Audi 19" szerokość 8J i ET 26, jeżeli pogoda dopisze to zrobię przymiarkę i zrobię foto. Póki co daję ogłoszenie, może się ktoś na nie skusi, felgi są z 17 r i opony zima tez 17 r prawie nowe. Jak nikt nie kupi to zostaną na następny sezon. Póki co Audi czeka w garażu już na letnich 20" A tu jeszcze takie coś Edytowane 2 Marca 2018 przez radzio06
elvis7676 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Moze jakis spocik widze ze jestes z okolic Lorrach
radzio06 Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Zawsze i wszędzie! Tylko gdzie i kiedy
elvis7676 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 To moze gdzies w polowie ,ja weekend mam wolny
radzio06 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) I jeszcze przymiarka zimy 19" z ET 26 i nie wiem co sądzić, jak to wygląda? I jeszcze przymiarka zimy 19" z ET 26 i nie wiem co sądzić, jak to wygląda? Edytowane 3 Marca 2018 przez radzio06
marianek Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Autko ładne, kolor faktycznie niespotykany zbyt często. Co do nowych felg jakoś do mnie nie przemawiają, już lepiej na tych czarnych z CC wyglądał.
radzio06 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Jak nikt ich nie kupi to na zimę beda
ParasoleK Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Kolor powiem ci zjawiskowy :-) jeszcze nie widziałem takiego :-) jak to się mówi "robi robotę" :-)
House Opublikowano 6 Marca 2018 Opublikowano 6 Marca 2018 Hej, podpowiedz co to za kratki są w przednim zderzaku - w miejscu halogenów ? ile auto obniżone I ten setup zimowy ile cenisz i podaj jakieś parametry może być na PW.
radzio06 Opublikowano 9 Marca 2018 Autor Opublikowano 9 Marca 2018 Do czasu założenia składanych i liftowych lustrerek, będą takie. Może ktoś podpowie, czy warto malować zaciski w złoty kolor? Bo nie mogę sobie wyobrazić i mam dylemat czy malować czy nie
Osta Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Ale za***iście to wygląda. Bardzo mi się podoba całe auto a te koła to miazga Ja bym nie malował i zostawił tak jak jest
black4 Opublikowano 10 Marca 2018 Opublikowano 10 Marca 2018 Witaj, Piękne te Wheelworldy, Zaciski w kolorze nadwozia albo złote bym dał Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi