mugolina Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Jak w temacie. Jakie tarcze i klocki założyć na przód oraz na tył ?
luki19862121 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Jak w temacie. Jakie tarcze i klocki założyć na przód oraz na tył ? Na forum jest mnóstwo info na ten tematTrzeba szukać. Wszystko zależy od grubości portfela Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
mugolina Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 Aż bardzo drogie nie muszą być Głównie jeżdżę trasy to za wiele nie hamuję W b5 miałem trw i klocki ferodo i za mocne to nie było.
luki19862121 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Aż bardzo drogie nie muszą być [emoji14] Głównie jeżdżę trasy to za wiele nie hamuję [emoji3] W b5 miałem trw i klocki ferodo i za mocne to nie było. Zimmerman tarcza ferrodo klocek jest git Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
mugolina Opublikowano 2 Marca 2018 Autor Opublikowano 2 Marca 2018 A jaka wielkość będzie najlepsza ? 288 ?
luki19862121 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 A jaka wielkość będzie najlepsza ? 288 ?Zależy czego oczekujesz i jakie masz ori heble Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
mugolina Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 A po czym najprościej poznać że tarcze są już do wymiany ? Bo normalnie hamują ale byłem ostatnio na przeglądzie i mówił gościu że już słabe tarcze.
sitar Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Tak zmierzyć grubość-zerknij na jakąś nową w necie i będziesz miał w opisie grubość tarczy i grubość minimalna
wyzyk83 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 1 godzinę temu, mugolina napisał: Zmierzyć grubość tarcz ? mogą być skorodowane od środka zapodaj tarcze zimmermann klocek ferodo tarcze 288 lub 312 mają 25mm grubości nowe wymiar minimalny to 22mm Edytowane 7 Marca 2018 przez wyzyk83
Lu-Gi Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Ja już kilka zestawów w różnych autach testowałem i najlepsze co było to ATE, bosch też nie jest najgorszy. Odradzam meyle i MS.
sitar Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 10 minut temu, Lu-Gi napisał: Ja już kilka zestawów w różnych autach testowałem i najlepsze co było to ATE, bosch też nie jest najgorszy. Odradzam meyle i MS. No kilku moich kolegów się przejechało na tarczach ATE-jeden reklamował z pozytywnym rozpatrzeniem. Czytając opinie na niektórych forach ATE ostatni są do bani i się krzywią
wyzyk83 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 47 minut temu, Lu-Gi napisał: Ja już kilka zestawów w różnych autach testowałem i najlepsze co było to ATE, bosch też nie jest najgorszy. Odradzam meyle i MS. ate to badziew i pakowacz chyba nie jeżdziłeś na zestawie zimmermann i ferodo textar tarcze klocki też lepsze od ATE Edytowane 7 Marca 2018 przez wyzyk83
wyzyk83 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 37 minut temu, sitar napisał: No kilku moich kolegów się przejechało na tarczach ATE-jeden reklamował z pozytywnym rozpatrzeniem. Czytając opinie na niektórych forach ATE ostatni są do bani i się krzywią któś kto ma pojęcie o układzie hamulcowym nie kupuje ATE ewentuanie płyn SL6 Edytowane 7 Marca 2018 przez wyzyk83
Lu-Gi Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 Jeżeli o mnie chodzi to ja na ATE złego słowa nie powiem. Ponad pół miliona kilometrów zrobiłem z ATE i jedyne co mogę złego powiedzieć to bardziej brudza felgi od innych ale nie o tu tutaj chodzi, jak ktoś jeździ z głową i umie jeździć i docierać hamulce to też złego nie powie o ATE a Wy naczytaliscie się pier**l na forach i teraz głupoty piszecie
wyzyk83 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 13 minut temu, Lu-Gi napisał: Jeżeli o mnie chodzi to ja na ATE złego słowa nie powiem. Ponad pół miliona kilometrów zrobiłem z ATE i jedyne co mogę złego powiedzieć to bardziej brudza felgi od innych ale nie o tu tutaj chodzi, jak ktoś jeździ z głową i umie jeździć i docierać hamulce to też złego nie powie o ATE a Wy naczytaliscie się pier**l na forach i teraz głupoty piszecie bys miał pojęcie to bys bzdur nie pisał ja nie czytam forum tylko założyłem setki tarcz i klocków także mam jakieś porównanie Edytowane 7 Marca 2018 przez wyzyk83
Lu-Gi Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 8 minut temu, wyzyk83 napisał: bys miał pojęcie to bys bzdur nie pisał ja nie czytam forum tylko założyłem setki tarcz i klocków także mam jakieś porównanie Ostatni raz się wypowiadam w tym temacie. Założyć to ja mogę i milion kompletów. Ale raczej liczy się opinia kogoś kto to uzytkuje
wyzyk83 Opublikowano 7 Marca 2018 Opublikowano 7 Marca 2018 (edytowane) 21 minut temu, Lu-Gi napisał: Ostatni raz się wypowiadam w tym temacie. Założyć to ja mogę i milion kompletów. Ale raczej liczy się opinia kogoś kto to uzytkuje jeździłeś kiedykolwiek na zimmermnannie i ferodo ? Edytowane 7 Marca 2018 przez wyzyk83
mugolina Opublikowano 8 Marca 2018 Autor Opublikowano 8 Marca 2018 A klocki też mogą być z zimmermann ? Bo znalazłem taki komplet http://allegro.pl/zimmermann-tarcze-klocki-p-t-audi-a4-b7-288mm-i6977679429.html
wyzyk83 Opublikowano 8 Marca 2018 Opublikowano 8 Marca 2018 40 minut temu, mugolina napisał: A klocki też mogą być z zimmermann ? Bo znalazłem taki komplet http://allegro.pl/zimmermann-tarcze-klocki-p-t-audi-a4-b7-288mm-i6977679429.html pisz do chłopaków z forum skompletują ci zimmermann/ferodo
Rekomendowane odpowiedzi