Kovalesko Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Avant 2.0 I od razu pytanie, gdyż nie widzę na forum takiego wątku. Mianowicie czy zaciąganie tego ręcznego hamulca(elektrycznego) jest wskazane przy - 5 i większej? Wiadomo w standardowych może złapać i nie puścić na takim mrozie jak się to ma do tych ręcznych na tzw. "przycisk" ?? Dzięki za info.
Wihajster Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 29 minut temu, Kovalesko napisał: Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Avant 2.0 I od razu pytanie, gdyż nie widzę na forum takiego wątku. Mianowicie czy zaciąganie tego ręcznego hamulca(elektrycznego) jest wskazane przy - 5 i większej? Wiadomo w standardowych może złapać i nie puścić na takim mrozie jak się to ma do tych ręcznych na tzw. "przycisk" ?? Dzięki za info. nic nie powinno sie dziać
JawoR36 Opublikowano 2 Marca 2018 Opublikowano 2 Marca 2018 Ponad -15stopni, auto nie ruszane 1,5tygodnia i zero problemów. To nie Maluch
Dev Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 2.03.2018 o 20:30, Kovalesko napisał: Witam, stałem się szczęśliwym posiadaczem A4 B8 Avant 2.0 I od razu pytanie, gdyż nie widzę na forum takiego wątku. Mianowicie czy zaciąganie tego ręcznego hamulca(elektrycznego) jest wskazane przy - 5 i większej? Wiadomo w standardowych może złapać i nie puścić na takim mrozie jak się to ma do tych ręcznych na tzw. "przycisk" ?? Dzięki za info. warto zdjąć silniczki i zajrzeć do środka czy nie ma tam wilgoci
Rekomendowane odpowiedzi