lukasz9501 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Witam ,pisze w sprawie dołożenia kluczyka do auta . M.in mowa tu o dołożeniu do seata altei .Wiem ,wiem to nie ta marka itd ,ale ta sam grupa z racji ,iż forum takowe z seata słabo prosperuje . A więc zakupiłem seata 2005 1.9tdi z jednym kluczykiem .A dokładnie z kluczykiem serwisowym . Chciał bym dorobić ,zakodować taki kluczyk jeśli jest szansa . Szukając używanego kluczyka z elektroniką musze szukać szczególnie z jakimś numerem (wiem ,że to musi być od altei ) Czy , spokojnie taki grot wymienie w takim pilocie ? Zakoduje go programem delphi ? Dzięki za porady !!
piwoszek28 Opublikowano 3 Marca 2018 Opublikowano 3 Marca 2018 Grot da radę zmienić. Pilot musi być na takiej samej częstotliwości co Stary inny nie zagra Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
lukasz9501 Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Opublikowano 3 Marca 2018 Rozumiem .Kwestia jak sprawdzić jaką ma mój częstotliwość .Skoro mam klucz serwisowy .Nie posiada żadnych przycisków .
piwoszek28 Opublikowano 4 Marca 2018 Opublikowano 4 Marca 2018 A to już z jakimś innym użytkownikiem seata Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka
lukasz9501 Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Opublikowano 4 Marca 2018 Proszę o jaśniejszą odpowiedź . Znalazłem gotowy kluczyk na aliexp... za 140zł m.in elektronika ,grot do wyrobienia i pilot . podany nr zęstotliwości ,ale nie wiem czy bedzie dobry do mojego . A więc ponawiam pytanie ,jak sprawdzić jaką mój ma częstotliwość ,skoro mam kluczyk serwisowy ? Czy jeśli zapropogramuje pilot ten nowy ,nie bedzie problemu z imo ?
Rekomendowane odpowiedzi