Siwy1122 Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 Witam mam do Was takie pytanko. Ostatnio wymieniałem klocki i tarcze na wszystkich kołach łącznie z płynem hamulcowym. Po pewnym czasie wystąpił dziwny dźwięk i nie wiem co to może być gdyż nigdy to nie miało miejsca. Dźwięk jest podczas naciśnięcia na hamulec (jednorazowy) i gdy spuszczamy nogę z hamulca też jest taki dźwięk. Coś jak by się tłoczek wysuwał i chwał. Dźwięk słychać tylko z prawej strony.
GRazny Opublikowano 7 Lutego 2009 Opublikowano 7 Lutego 2009 może klocki skaczą i nie mają sprężynki dociskowej? klocki oryginalne?
ALBINEK Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Może kupiłeś klocki marnej jakości.Te gorszej jakości potrafią piszczeć ,skrzypieć ,hałasować przy hamowaniu.
GRazny Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Może kupiłeś klocki marnej jakości.Te gorszej jakości potrafią piszczeć ,skrzypieć ,hałasować przy hamowaniu. ATE to ATE...
Siwy1122 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 ATE raczej nie ma marnych wyrobów :gwizdanie:
romulus697 Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zdejmij koło i sprawdz. Trzeba rozebrac, wyczyścic, złożyc i jest ok
Siwy1122 Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 No właśnie rozebrałem przesmarowałem wszystko i dalej jest to samo. Może rzeczywiście klocki ??
Rekomendowane odpowiedzi