_Makki_ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Pianownicy brak Hmm, a jakiego masz Karchera? Orginalna pianownica Karchera nie jest zla, lepsze to niz nic.. Ja bez pianownicy nie myje Jezeli chcesz cos lepszego to kup sobie taka: http://allegro.pl/pianownica-prof-do-myjki-myjka-karcher-k5-k6-k7-i1732509066.html Odpowiednia mieszanka daje bita smietane jak na gofry
pawel1380 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 Dwa stare modele,ponoc lepsze te od dzisiejszych tak mi koles w serwisie powiedzial jak jeden oddawalem do naprawy.
_Makki_ Opublikowano 31 Lipca 2011 Autor Opublikowano 31 Lipca 2011 Dwa stare modele,ponoc lepsze te od dzisiejszych tak mi koles w serwisie powiedzial jak jeden oddawalem do naprawy. Karcher to masowka ale wiem ze w Polsce bardzo popularny. Jezeli chcesz sie bawic w kosmetyke samochodowa na powaznie to pomysl o pianownicy. Polerka, woski, zabezpieczenie jest wazne ale utrzymanie dobrego stanu lakieru po korekcie wedlug mnie jest jeszcze wazniejsze..
_Makki_ Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Makki lampy też smarujesz Rainem-X? Kiedys probowalem ale ostatnio daje SV Shield na lampy..[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 20:29_________________________________________________
david_n Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Pozdro z korku na alejach piekne autko
pawel1380 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Makki lampy też smarujesz Rainem-X? Kiedys probowalem ale ostatnio daje SV Shield na lampy..[br]Dopisany: 31 Lipiec 2011, 20:29_________________________________________________Kupilem se wosk do testow Hehe 9200zł -rabat? Dzięki za spotkanko.
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Makki miło było poznać i mam nadzieje, że smakowały słynne kiełbaski w Małopolsce, chociaż i tak wiem gdzie są jeszcze lepsze u nas pod Wawelem Co do furmanki to powiem tak, bardziej zadbanej B8ki jeszcze nie widziałem, biała perła w S-Line z Twoimi modami robi wielkie wrażenie Zdecydowanie taki avant bardziej mi się podoba niż sedan za którym zawsze bardziej przepadałem [br]Dopisany: 05 Sierpień 2011, 01:09_________________________________________________ Makki to niezly rezacz z kosmetykami Jak dzisiaj zobaczyłem zapasy jakie ma w bagażniku to muszę potwierdzić że większego rezacza w kosmetykach nie znam i zapewne nie poznam Nawet sprawdzaliśmy szampony o różnych zapachach, masakra
PABLO Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Opublikowano 4 Sierpnia 2011 Pablo szampon tam był jeden... A ja się nie znam to coś podobnego w takim razie
_Makki_ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Makki miło było poznać i mam nadzieje, że smakowały słynne kiełbaski w Małopolsce, chociaż i tak wiem gdzie są jeszcze lepsze u nas pod Wawelem Co do furmanki to powiem tak, bardziej zadbanej B8ki jeszcze nie widziałem, biała perła w S-Line z Twoimi modami robi wielkie wrażenie Zdecydowanie taki avant bardziej mi się podoba niż sedan za którym zawsze bardziej przepadałem Jak dzisiaj zobaczyłem zapasy jakie ma w bagażniku to muszę potwierdzić że większego rezacza w kosmetykach nie znam i zapewne nie poznam Nawet sprawdzaliśmy szampony o różnych zapachach, masakra Dzieki za spota, kielbaski byly super. Brakuje takich klimatow w Norwegii ( Hehe, no akurat szampon byl jeden tam Chemical Guys Maxi Suds II BTW: Niektorym z klubu trzeba chyba uswiadomic ze auta i lakieru innych palcyma sie nie dotyka.. "Eyes don't leave fingerprints" grrr[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 12:32_________________________________________________Pobyt w Polsce pomalu dobiega konca.. Wczoraj odebralem w koncu najwieksze zamowienie jezeli chodzi o kosmetyki i chemie. Musze troche porzadkow porobic bo sie nie zabiore do norkowni. Pozniej moge opisac co to i do czego, narazie troche zdjec
wrclaguna Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 _Makki_ tys chyba ocipial na prom cie nie wpuszcza z tymi gadzetami
Magdalenah Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 :oklaski: :oklaski: :oklaski: jestem pod wrażeniem tych kosmetyków .....zapachowe powiadacie ? i te gąbeczki, gąbusie, ściereczki.............o ranyy jestem zazdrosna :gwizdanie:
mystic.pl Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mówiłem że ma korbę :kox: :decayed:
Nelson Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Polecam środek do szyb RainX, nie do opisania wzrok kierowców na autostradzie podczas deszczu
nex Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 _Makki_ czy to Ty wczoraj tj 07 sierpnia stałeś na światłach koło modlniczki przed wiaduktem ??
_Makki_ Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 _Makki_ tys chyba ocipial na prom cie nie wpuszcza z tymi gadzetami Ehh tam prom, gorzej z celnikami w Norwegii w razie kontroli...[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 10:51_________________________________________________ :oklaski: :oklaski: :oklaski: jestem pod wrażeniem tych kosmetyków .....zapachowe powiadacie ? i te gąbeczki, gąbusie, ściereczki.............o ranyy jestem zazdrosna :gwizdanie: Hehe :-) Nie tylko Ty jestes zazdrosna...[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 10:53_________________________________________________ Mówiłem że ma korbę :kox: :decayed: mystic, od tego there is no way back! Tylko chory chorego zrozumie..[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 10:54_________________________________________________ Polecam środek do szyb RainX, nie do opisania wzrok kierowców na autostradzie podczas deszczu No no RainX rzadzi! Przetestowalem juz sporo tzw "niewidzialnych wycieraczek" ale jak narazie tylko jeden moge porownac z RainXem - Autoglym Glass Guard. Ale ten jest troche ciezko dostepny. Dla zainteresowanych polecam stosowanie RainX na wszystkie szyby, nie tylko czolowa.. Aha, jak juz jestesmy przy tym produkcie to trzeba olac opis na butelce.. Najlepiej aplikowac platkami kosmetycznymi, czekac JAK NAJDLUZEJ, najlepiej w sloncu. Pozniej kolejna warstwa i znowu czekac. Pozniej wilgotna mikrofibra wytrzec i wypolerowac sucha.. [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 10:57_________________________________________________ _Makki_ czy to Ty wczoraj tj 07 sierpnia stałeś na światłach koło modlniczki przed wiaduktem ?? Wczoraj bylem w Radomiu i Wawie..[br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 10:59_________________________________________________A tak wygladaja moje tylne lampy ;( Scheiße durch Technik!
Rekomendowane odpowiedzi