Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Godzilla ;-)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hello

Kilka dni temu stałem się szczęśliwym posiadaczem takiego cuda! 

20180311_094958.jpg

20180311_095414.jpg

20180311_095346.jpg

20180311_095031.jpg

20180311_095047.jpg

20180311_095207.jpg

20180311_095825.jpg

20180311_095842.jpg

20180311_100256.jpg

20180311_095803.jpg

20180311_100219.jpg

20180311_095457.jpg

20180311_095750.jpg

20180311_095621.jpg

20180311_095433.jpg

20180311_095142.jpg

20180311_095013.jpg

Opublikowano

Ale ktoś zaszalał z wnętrzem, czym jest sufit zrobiony? Światła zmień na poliftowe :wink:

Opublikowano
20 minut temu, karol24 napisał:

Ale ktoś zaszalał z wnętrzem, czym jest sufit zrobiony? Światła zmień na poliftowe :wink:

oraz pozbądź się s-line z kierownicy :wink:

Opublikowano
  • Autor

Sufit z obiciem szyberdachu i osłonek od słońca - wszystko skóra. Poprzedni właściciel miał fantazje :). Lampy od lifta pasują bez przeróbek?

Opublikowano
  • Autor

S-line to nie jest, wiem... 

Opublikowano
  • Autor

Autko ma parę drobiazgów do ogarnięcia. Na początek największa bolączka. Jak się rozgrzeje falują mu obroty i gaśnie.

Pomogło trochę zostawienie przepustnicy uchylonej dzięki seryjnej śrubce do regulacji. Teraz obroty falują w mniejszym zakresie i autko już nie gaśnie. Udało mi się to załatwić lekko, łatwo i przyjemnie. :)

11101340_IMAG2120.jpg

11101341_IMAG2119.jpg

Opublikowano

trochę tam podobno jest z tymi światłami, wszystko znajdziesz na forum 

szukajcie a znajdziecie :decayed:

Opublikowano
Sufit z obiciem szyberdachu i osłonek od słońca - wszystko skóra. Poprzedni właściciel miał fantazje :). Lampy od lifta pasują bez przeróbek?
Trzeba delikatnie błotniki przycinać, kupić lampy Ori Valeo z kostkami . Wszystko na forum opisne co jak i gdzie.. grill też daj z lifta.
Opublikowano

nakładki na błotniki kur..a mac:facepalm:

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, PiterA4 napisał:

nakładki na błotniki kur..a mac:facepalm:

Taaa... Te nakładki skrywają dystanse przez które koła wyszły poza obrys auta. Poprzedni właściciel chciał poprawić bezpieczeństwo za...ierdalania w zakrętach. Podniósł też zawieszenie, żeby hulać po błocie u siebie na wsi jak w allroad :facepalm:

Edytowane przez kakao

Opublikowano
  • Autor

Karol24, xBladex - dzięki za info. Tak ze 400+ PLNów na te lampy to pęknie ale myślę, że warto przeprowadzić taką kurację odmładzającą.

Dziś byłem w aso i ceny tragedia. Sterownik do lusterek 350PLN, gdzie używki chodzą po 25PLN na alledrogo.

Opublikowano

Jak masz wsadzać polifty to rozejrzyj się po aukcjach czy ktoś w podobnych pieniądzach (no może trochę drożej :decayed:) przerobionych na bixenon nie sprzedaje - najczęściej już psiknięte na czarno środki mają.

Pojeździsz trochę i stwierdzisz, że coś za słabo świecą i pewnie stwierdzisz, że trzeba coś konkretnego wsadzić.

Opublikowano

Bixy to i samopoziom lub przynajmniej imitacja i spryskiwacze lamp obowiązkowo..

Opublikowano
17 godzin temu, xBladex napisał:

Bixy to i samopoziom lub przynajmniej imitacja i spryskiwacze lamp obowiązkowo..

Brak samopoziomu to pół biedy przy kontroli,  podstawa to spryski. Ja nie mam samopoziomu ani tej śmiesznej imitacji i żadnego problemu jeszcze nie było. Mają za dużo innych powodów do zabrania mi dowodu, którego nigdy ze sobą nie mam i problem z głowy.

Samo auto potrzebuje tyle troski, że hoho.. Te nadkola to abstrakcja czysta.. Środek pasuje tutaj jak świni siodło, jakiś znaczek sline to właściciel poprzedni naprawdę popłynął u siebie w cygańskim taborze, te czarne listwy.. A ten zbiornik w bagażniku to do czego służy? Tam skrapla się kapiąca woda czy jak? :grin: 

Poliftowe lampy włożysz, jak przytniesz delikatnie błotnik. Instrukcje są na forum. Jak kupisz poliftowe lampy to na pewno przydałaby im się regeneracja odbłyśników chociaż.. 

Krótko mówiąc - jest prawdziwa godzilla :grin:

Opublikowano
  • Autor

enczu, kolor to kwestia gustu. Jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki ;-)

Sam jestem ciekaw po co ten zbiorniczek na płyn w bagażniku, znajdzie się ktoś oświecony?

Opublikowano

do tylnej szyby

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Przedlifty miały dwa zbiorniki na płyn do szyb.. mam u siebie tak samo.

Opublikowano
  • Autor

XBladex, koloboro - dzięki za info!

Opublikowano
  • Autor

Wymieniona uszczelka przed przepustnicą. Przy okazji znalazłem skąd silnik zasysa lewe powietrze. Z przewodu, który obcięty zwisa za przepustnicą. Jest wskazany palcem na dodanej fotce.

Tutaj pytanie tylko dla orłów. Gdzie powinien być podłączony, pytałem w aso na częściach, bo podejżewam ze do jakiegoś czujnika, który chciałem kupić...

...no i w tym aso nie wiedzą

11143572_IMAG2127.jpg

11143561_IMAG2130.jpg

Edytowane przez kakao
gramatyka

Opublikowano
  • Autor

Ostatnio:

- udało mi się odblokować radio. Poprzedni właścicel zapomniał kod ale na szczęście był zapisany na naklejce od tyłu. Ufff...

- poprawiłem ramiona wycieraczek, które tak się opuściły, że czasem wycieraczki zawadzały o siebie podczas pracy. Extremalne zaniedbanie...

- naprawiłem falujące wolne obroty i mega spalanie, które wyniosiło 50 litrów. Przyczyną był nie podpięty map sensor. Wypadł wężyk z króćca w w kompie w skrzyneczce na podszybiu. Dziwne, że auto wogóle jeździło. Poprzedni właściciel nie był w stanie ogarnąć tej usterki dlatego sprzedał auto... Ja jebie...

11152921_IMAG2135.jpg

11152938_IMAG2133.jpg

11152920_IMAG2136.jpg