damian19886 Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 Jak nie masz pakietu oświetlenia jak w tym przypadku to masz czerwoną zaślepkę. Normalnie z pakietem oświetlenia masz czerwoną lampkę która świeci tak samo jak w a4 b7.
egon47 Opublikowano 11 Września 2018 Opublikowano 11 Września 2018 19 minut temu, instruktor83 napisał: Panowie krótkie pytanko , ponieważ nie mam u siebie pakietu światło w drzwiach , a chce to zrobić u siebie i skonsultowalem się z człowiekiem, który zajmuje się montażem tego i jestem już umówiony na montaż, zdziwiło mnie tylko jedna rzecz , są dwie lampki na jedną parę drzwi biała u dołu i czerwona z boku , dowiedziałem się, że po montażu biała będzie świecić u dołu, zaś czerwona to tylko odblask, tak powinno być w oryginale? U mnie w B8 świeci biała i czerwona
instruktor83 Opublikowano 11 Września 2018 Autor Opublikowano 11 Września 2018 No właśnie dla mnie to też lekko dziwne , że montaż jest tylko dolnych lampek białych A czerwonych nie?
Norbas Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 one maja to samo zasilanie wiec jak ma nie świecić czerwona
instruktor83 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Opublikowano 12 Września 2018 Racja ,dziś dzwoniłem do firmy ,która będzie mi montować pakiet światło w drzwiach , już wszystko sprostowane (male nieporozumienie)montaż będzie w komplecie?
MaciekPL Opublikowano 12 Września 2018 Opublikowano 12 Września 2018 7 godzin temu, instruktor83 napisał: Racja ,dziś dzwoniłem do firmy ,która będzie mi montować pakiet światło w drzwiach , już wszystko sprostowane (male nieporozumienie)montaż będzie w komplecie? Gdzie montujesz tutaj w de czy pl?
instruktor83 Opublikowano 12 Września 2018 Autor Opublikowano 12 Września 2018 https://www.vagsystems.com Tutaj?
instruktor83 Opublikowano 7 Października 2018 Autor Opublikowano 7 Października 2018 pomału,pomału ale ciągle do przodu?pełne oświetlenie w drzwiach wpadło na pokład?
instruktor83 Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 dziś przyszła do mnie paczka z ori oświetleniem LED, aby obyło się bez ciecia i sztukowania , kupiłem gotowy zestaw . 5 minut roboty i oświetlenie na miejscu,
hdyexy Opublikowano 11 Października 2018 Opublikowano 11 Października 2018 Wiesz może czy są dostępne w sprzedaży same adaptery?
instruktor83 Opublikowano 11 Października 2018 Autor Opublikowano 11 Października 2018 Z tego co wiem to tak
Norbas Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Od razu lepiej z pakietem drzwi teraz jeszcze jakieś ledy i będzie git. Podświetlenie rejki na plus. Światło bardziej przyjemne i nie dają tak mocno jak, niektóre ledy. Super
instruktor83 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 (edytowane) ?dzięki Norbert, Tak się zastanawiałem nad projektorami ori Audi , ale nie jestem do nich w 100% przekonany i do tego jeszcze cena 95 euro za dwie sztuki ? https://www.audishop-dresden.de/zubehoer/audi-original-led-projektor-audi-ringe-einstiegsbeleuchtung-mit-breitem-stecker.html Edytowane 14 Października 2018 przez instruktor83
MaciekPL Opublikowano 14 Października 2018 Opublikowano 14 Października 2018 Godzinę temu, instruktor83 napisał: ?dzięki Norbert, Tak się zastanawiałem nad projektorami ori Audi , ale nie jestem do nich w 100% przekonany i do tego jeszcze cena 95 euro za dwie sztuki ? https://www.audishop-dresden.de/zubehoer/audi-original-led-projektor-audi-ringe-einstiegsbeleuchtung-mit-breitem-stecker.html Te chińczyki też dobrze latają. Kumpel ma założone i tak jak patrzyłem na serię z Q5 to świeciło to tak samo. Chyba nawet w piwnicy mam komplet Chińczyków, kiedyś w jakieś a6 znalazłem.
instruktor83 Opublikowano 14 Października 2018 Autor Opublikowano 14 Października 2018 No i tu jest problem , bo ja nie wstawiam podróbek do Audi?tak już mam?ale tak Czy siak nie jestem do nich jakoś specjalnie przekonany
liquid8p Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Mody zawsze cieszą, tablice przyklej na taśmę dwustronną. O wiele lepiej to wygląda niż ramki
GrzegorzSi Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 13 godzin temu, liquid8p napisał: Mody zawsze cieszą, tablice przyklej na taśmę dwustronną. O wiele lepiej to wygląda niż ramki Nawet nie tyle na taśmie co są specjalne śruby z lepkami osobiście tak mam na taśmie to może być takie wątpliwe
instruktor83 Opublikowano 7 Listopada 2018 Autor Opublikowano 7 Listopada 2018 Panowie zaczynam pomału zbierać graty na na wymianę wydechu , interesuje mnie tylko Look S5 , mam do was pytanie odnośnie numeru dokladki do zderzaka od S5? Widzę parę na allegro , ale nie wiem czy od coupe będzie pasować do sportback?
jedrekx Opublikowano 7 Listopada 2018 Opublikowano 7 Listopada 2018 od Coupe raczej nie będzie pasować.
instruktor83 Opublikowano 11 Listopada 2018 Autor Opublikowano 11 Listopada 2018 (edytowane) wolna sobota ,więc troszkę wnętrze poczyszczone? oraz nowy zakup do wnętrza Lusterko czarne KOMPAS-stan IDEAŁ Fotka lusterka jeszcze autorstwa Piotrka81 od którego kupiłem lusterko Edytowane 11 Listopada 2018 przez instruktor83
Rekomendowane odpowiedzi