instruktor83 Opublikowano 3 Lutego 2019 Autor Opublikowano 3 Lutego 2019 (edytowane) Pod koniec lutego mam zamiar dokończyć tył poliftowy , do tego też wpadło parę rzeczy, stwierdziłem ,że bezsensu jest robić polift zostawiając zderzak z tyłu przed lif?, dlatego wpadł zderzak tył polift wraz z dyfuzorem od S5? Małe przymiarki oraz zderzak od S5 Sportback? Edytowane 3 Lutego 2019 przez instruktor83
MaciekPL Opublikowano 3 Lutego 2019 Opublikowano 3 Lutego 2019 Wszystkiego najlepszego Widzę że sporo się tutaj dzieje, elegancko ?
instruktor83 Opublikowano 4 Lutego 2019 Autor Opublikowano 4 Lutego 2019 19 godzin temu, MaciekPL napisał: Wszystkiego najlepszego Widzę że sporo się tutaj dzieje, elegancko ? Dzięki serdeczne?szło by to szybciej ,ale rzadko bywam w PL , A jak już jestem to głównie w garażu ?
instruktor83 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 (edytowane) tak się zastanawiam czy przy zmianie zderzaka tył z przedliftowego S- line na poliftowy S5 wszystko podejdzie p&p? ma na myśli czy czy coś może mnie zaskoczyć ? pytam ponieważ, za dwa tygodnie jade do Polski i chciałbym już tył poliftowy skończyc, tłumik od S5- jest , zderzak tył z dyfuzorem od S5- jest, dodatkowa osłona termiczna -jest Edytowane 10 Lutego 2019 przez instruktor83
liquid8p Opublikowano 10 Lutego 2019 Opublikowano 10 Lutego 2019 20 minut temu, instruktor83 napisał: tak się zastanawiam czy przy zmianie zderzaka tył z przedliftowego S- line na poliftowy S5 wszystko podejdzie p&p? ma na myśli czy czy coś może mnie zaskoczyć ? pytam ponieważ, za dwa tygodnie jade do Polski i chciałbym już tył poliftowy skończyc, tłumik od S5- jest , zderzak tył z dyfuzorem od S5- jest, dodatkowa osłona termiczna -jest Będzie pasować p&p, lampy poliftowe już masz. Więc nie będą odstawać.
instruktor83 Opublikowano 10 Lutego 2019 Autor Opublikowano 10 Lutego 2019 4 minuty temu, liquid8p napisał: Będzie pasować p&p, lampy poliftowe już masz. Więc nie będą odstawać. dzieki , tak też myślałem , ale wolałem zapytać, by żadne kwiatki mi nie wyszły podczas pracy?
instruktor83 Opublikowano 17 Lutego 2019 Autor Opublikowano 17 Lutego 2019 między czasie udało się dorwać nówkę kompletną gałkę wraz z mieszkiem ori Audi S Line pikowana z białą nicią oczywiście? , stara miała już trochę zarysować na tym pierścieniu obok grafiki zmiany biegów tutaj porównanie ze starą ..i we wnętrzu?
instruktor83 Opublikowano 27 Lutego 2019 Autor Opublikowano 27 Lutego 2019 W dniu 17.02.2019 o 20:11, Norbas napisał: Powiało świeżością git ? dzięki ? krótki trzy dniowy urlop w Polsce i udało się dokończyć tył polift, od razu uprzedzę emblematów S5 nigdy nie będzie! i takie tam na szybko dziś podczas tankowania?
instruktor83 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 (edytowane) W dniu 28.02.2019 o 17:35, marcin_o23 napisał: no i elegancko dzięki A tym czasem dziś kurier przyniósł małą paczuszkę? Edytowane 13 Marca 2019 przez instruktor83
jedrekx Opublikowano 13 Marca 2019 Opublikowano 13 Marca 2019 ciekawe ile k***** i ch***** użyjesz jak sobie przypomnę montaż w swoim A5 to aż mi się niedobrze robi najgorszy był pedał hamulca
instruktor83 Opublikowano 13 Marca 2019 Autor Opublikowano 13 Marca 2019 1 godzinę temu, jedrekx napisał: ciekawe ile k***** i ch***** użyjesz jak sobie przypomnę montaż w swoim A5 to aż mi się niedobrze robi najgorszy był pedał hamulca No właśnie jak montowalem w A4 b7 poszło raz dwa , w sobotę będę je montowal , zobaczę czy będzie rzeczywiście tak zle
instruktor83 Opublikowano 28 Marca 2019 Autor Opublikowano 28 Marca 2019 no i z montażem nie było żadnych problemów......raz dwa i po montażu? A przy okazji auto lekko wyczyszczone i gotowe do założenia letnich kół , tu jeszcze na zimowym pakiecie a tu już na letnichwiem,wiem dystans jest potrzebny, będzie na pewno ,ale teraz skupiam się na dokończeniu przodu poliftowego
marcin_o23 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Jest super, pomyśl jeszcze o spojlerze na klape z S5, mała rzecz a zrobi robote 1
czarny69 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Dobrze wyglada Takie pytanie mam, nie wolales nakładek ‚na odwrot’? Bo są dwie wersje. Ja co prawda w B9 ale mam takie:
MaciekPL Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 Godzinę temu, czarny69 napisał: Dobrze wyglada Takie pytanie mam, nie wolales nakładek ‚na odwrot’? Bo są dwie wersje. Ja co prawda w B9 ale mam takie: Te nakładki są nawet już w Seacie. Te które kolega kupił są w rsach 8t, b8. Godzinę temu, marcin_o23 napisał: Ori do manuala są tylko takie. Nie są tylko takie jest również ten drugi wzór. Przede wszystkim ten zwykły, który wychodził w C+, bez podstopnicy zazwyczaj. Te są z rsa, rzadziej spotykane
marcin_o23 Opublikowano 29 Marca 2019 Opublikowano 29 Marca 2019 (edytowane) RS4 jest tylko automat więc nie ma nakładek do manuala , szukałem i do manuala są dostępne tylko takie, te co pokazał kolega wyżej są teraz dostępne w każdym modelu od A1 do Q8, jeden wzór we wszystkich Edytowane 29 Marca 2019 przez marcin_o23
Rekomendowane odpowiedzi