undermax Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 witam czy felgi o rozmiarach 8Jx17 ET35 oponki 235/45 nie będą tarły o nadkole i inne części proszę o pomoc
Patrykbor Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/znaczenie_et_felgi-t5262.0.html
Dibo Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 To pasuje trochę obniżyć bo nie będzie zaciekawie to wygladało.
undermax Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 a tak bez przerabiania to jaki rozmiar najlepszy
Dibo Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Tak bez przerabiania to kiepsko to będzie wyglądało. Auto będzie za wysoko stało. Chociaż minimalnie musisz obniżyć. 1BE i będzie
ykk Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Oznaczenie kodowe oryginalnie obnizonego zawiasu o 20mm
Dibo Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Oznaczenie kodowe oryginalnie obnizonego zawiasu o 20mm Zgadza się Bez tego się nie obejdzie. Ten zawias to jest optymalne rozwiązanie pomiędzy wyglądem a komfortem dlatego Ci go zaproponowałem Chyba że pójdziesz niżej
undermax Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Opublikowano 8 Lutego 2009 wiesz dla mnie się liczy bardziej komfort a wygląd i tak będzie lepszy niż zwykłe lub oryginalne 15 miałem wcześniej obniżony samochód i wyrosłem z tego dla mnie to taczki i co za tym idzie nasze drogi częsta wymiana końcówek oraz wahaczy a w Audi są aluminiowe wiec drogo
musti Opublikowano 8 Lutego 2009 Opublikowano 8 Lutego 2009 Orientuje się ktoś ile taki zawias kosztuje ?
Dibo Opublikowano 9 Lutego 2009 Opublikowano 9 Lutego 2009 wiesz dla mnie się liczy bardziej komfort a wygląd i tak będzie lepszy niż zwykłe lub oryginalne 15 miałem wcześniej obniżony samochód i wyrosłem z tego dla mnie to taczki i co za tym idzie nasze drogi częsta wymiana końcówek oraz wahaczy a w Audi są aluminiowe wiec drogo Dlatego właśnie Ci zaproponowałem 1BE. Różnicy za bardzo nie odczujesz ale wygląd za to będzie
slepy Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 400pln uzywka na allegro. za komplet? , no i dobrze chłopaki radzą, trzeba furkę do gleby przybliżyć, bo na 17 będzie stać jak koza
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Bez tego się nie obejdzie. Co to za wmawianie wszystkim po kolei, że jak założą większe felgi, to od razu trzeba obniżać? Nie trzeba. Jak komuś się nie będzie podobało, to sam sobe później obniży, a tak będzie narzekał na kiepski komfort, który już z samej racji większych felg ulega mniejszemu, czy większemu zmniejszeniu. Co do wyglądu, to polecam zdjęcia mojej A4 (17'' w B5 bez gleby), link jest w podpisie.
Dibo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 400pln uzywka na allegro. za komplet? , no i dobrze chłopaki radzą, trzeba furkę do gleby przybliżyć, bo na 17 będzie stać jak koza To podstawa przy większym felunku
slaweq Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 Co to za wmawianie wszystkim po kolei, że jak założą większe felgi, to od razu trzeba obniżać? Nie trzeba. Nikt tu nic nikomu nie wmawia Oczywiście masz racje, że nie trzeba obniżać, ale wtedy stoi jak koza i smiesznie wygląda (zdanie zdecydowanej wiekszości), no ale są gusta i... gusta a o tych sie nie dyskutuje
Yelo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 no ale są gusta i... gusta a o tych sie nie dyskutuje Ja nie mówię, że nie należy obniżać, mówię że każdy powinen sam podjąć decyzję, założyć felgi i samemu ocenić czy chce i ile chce obniżać. Ja osobiście nie widzę różnicy między ori, a 1BE w B5 - porównywaliśmy na spocie w Wolsztynie z autem Topora i nie ma zauważalnej różnicy.[br]Dopisany: 12 Luty 2009, 21:02_________________________________________________Ja uważam, że jak obiniżać B5, to o minimum 35mm
Dibo Opublikowano 12 Lutego 2009 Opublikowano 12 Lutego 2009 To wszystko kwestia gustu. Każdy doradza innym tak jak uważa że jest najlepiej
Rekomendowane odpowiedzi