patrickptb Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Witam, czas na zmianę marki, 5 Niemiec w rodzinie od 2009 roku, tym razem padło na Audi A4 B7 z przełomu 2004 i 2005 roku. Silnik 2.0 130 KM ma tyle samo opinii negatywnych co i pozytywnych, a więc jego jakość i niezawodność wyjdzie w praniu. Przebieg to 182.000 km, realny. Auto zadbane wizualnie i jeśli chodzi o podstawowe elementy sprawdzane na stacji diagnostycznej - bez zastrzeżeń. Świeżo sprowadzone z Niemiec, jestem jego II właścicielem (daję temu wiarę głównie dzięki zdjęciu ze street view z 2008 roku sprzed bloku mieszkalnego poprzedniego właściciela , bo nie wierzę w zapewnienia iż Niemiec pod kocem trzymał). Według dokumentacji autko było serwisowane na bieżąco, pozostaje w nią wierzyć Wyposażenie: ABS, ESP, Radio z CD oryginalne, Poduszki powietrzne, Kurtyny, Elektrycznie ustawiane podgrzewane lusterka, Elektryczne Szyby, Podgrzewane fotele, Klimatronic, Elektrycznie ustawiane fotele, ASR, Światła do jazdy dziennej, Światła ksenonowe, Wielofunkcyjna kierownica i inne podstawowe elementy wyposażenia A4 B7. Pozdrawiam. Edytowane 22 Marca 2018 przez patrickptb
tobias Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 oj chyba były jakieś przygody, maska inny odcien, drzwi inny odcień. życzę bezawaryjności.
patrickptb Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 38 minut temu, tobias napisał: Życzę bezawaryjności. Dzięki, to najważniejsze. Wiesz co faktycznie tak to wygląda, aczkolwiek jest to wina lekko wyretuszowanych zdjęć. Na oryginalnych nie widać tak różnic. Nie widać pod spodem jakichkolwiek śladów po porządnej kolizji. Zderzak przedni był malowany, ale znajdź 14-letnie auto nie malowane pozdrawiam
Krzysztof.95 Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 Kolor rarytas. Pasowałoby mu te felgi zmienić, planujesz coś w tym temacie?
patrickptb Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Opublikowano 22 Marca 2018 (edytowane) Są również na lato ciekawe w zapasie wrzucę zdjęcie w wolnej chwili. Edytowane 22 Marca 2018 przez patrickptb
Shiver Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Biała z potencjałem Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez Shiver
MaTeo85 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Białe B7 fajnie się prezentuje. Co do silnika jak nie trafiłeś zajechanego egzemplarza to powinno być OK. Ja mam ALTka z lipca 2004 i jestem zadowolony. Bezawaryjności.
patrickptb Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Autor Opublikowano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) Po własnoręcznym autodetailingu biel nabrała głębi Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez patrickptb
rafiki5 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Opublikowano 9 Kwietnia 2018 Dobra robota ? Pewnie musiałeś się namachac ale efekt zacny ?
qruku Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja bym tu widział Dubai Style do białego kolorku pozdr
Rekomendowane odpowiedzi