gkarol Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Witam mam pytanie zbliża mi się przegląd a auto po usuniętym dpf. i mam pytanie czy ktoś z forum był na tym nowym przeglądzie po usunięciu dpf ? i czy jak wsadzili analizator spalin to czy było wszystko w normie ? ( mam usunięty środek a puszka z czujnikami jest podłączona) czy mogą dojść do tego na przeglądzie że auto nie ma dpf? prosze o odp
ecobuda Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Nie. Byłem na przeglądzie i nikt mi spalin nie sprawdzał a też nie mam cegły.Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Krzy0 Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Ja byłem ostatnio sprinterem po programie to miałem troche stracha bo koleś kazał tylko przytrzymać gaz na wyższych obrotach czy nie dymi,ale na szczęście przegląd przeszedł pozytywnie.
gibonbba Opublikowano 25 Marca 2018 Opublikowano 25 Marca 2018 Co stacja to obyczaj jak widać , ja ostatnio byłem A klasą 1.7 CDI 2 cat wycięty , wsadzili analizator i stwierdzili ze nie spełnia normy. Pomógł CAT uniwersalny... czyli wszystko zależy na jaką stacje trafisz.
moniuh Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 a nowe przepisy nie wchodzą na przełomie maja/ czerwca? teraz nie maja obowiązku sprawdzać, chyba ze na 1szy rzut oka widać ze nie spełnia i chcą się przyczepić. w dieslu sprawdzali spaliny? chyba tylko benzynowe tak sprawdzają, a diesle dymomierzem czy nie kopcą..
ecobuda Opublikowano 26 Marca 2018 Opublikowano 26 Marca 2018 a nowe przepisy nie wchodzą na przełomie maja/ czerwca? teraz nie maja obowiązku sprawdzać, chyba ze na 1szy rzut oka widać ze nie spełnia i chcą się przyczepić. w dieslu sprawdzali spaliny? chyba tylko benzynowe tak sprawdzają, a diesle dymomierzem czy nie kopcą..Dokładnie, diesel tylko dymomierzem.Wysłane z mojego HTC Desire 825 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi